‘Verheul is voorbeeld van act local’

Hij heeft een bedrijf dat internationaal aan de weg timmert. Sterker, Jongejans Luchttechniek maakt momenteel in onder meer de Verenigde Staten naam met een systeem dat het afstaarten, sorteren en verpakken regelt zonder dat er nog ‘handen’ aan te pas komen. Het bedrijf uit Den Helder mag dan groeien, Hugo Jongejans (53), die samen met broer Fred eigenaar is van de onderneming, blijft veel waarde hechten aan lokale partners. ,,En daar past ook ons besluit in om onze bedrijfsverzekeringen door Verheul te laten regelen.”

,,Think global, act local, dat is de kern van onze visie”, aldus Jongejans. ,,Of anders gezegd: Kerntaken in onze organisatie zien we graag uitgevoerd door mensen die ons bedrijf kennen en onze bedrijfscultuur aanvoelen. Dan kom je al snel bij inwoners uit de regio uit. Ook je verzekeringstak is een wezenlijk onderdeel van je bedrijfsvoering dat je wilt onderbrengen bij een partij die jouw bedrijf niet alleen begrijpt maar ook tot in de kiem aanvoelt. Verheul is zo’n partij. Het is bovendien een bedrijf met een vergelijkbare visie: Verheul denkt groot richting haar contactpersonen bij de grote financiële instellingen, maar heeft tegelijkertijd een hele sterke lokale kleur. De werknemers zijn mensen uit en van de streek.”

Daarnaast spreekt ook de langetermijnvisie van Verheul Jongejans aan. ,,Dat is het moderne ondernemen: Niet alleen nu winst maken, maar continu bezig zijn met verbeteringen en vernieuwingen met het oog op de lange termijn. Dat is een visie die Verheul al vele jaren omarmt en daardoor groeit het bedrijf ook, zoals blijkt uit de opening van het nieuwe kantoor in Julianadorp. Dat schept uiteraard nog meer vertrouwen bij de klanten van Verheul waaronder wijzelf.”

Hugo Jongejans 1024

 

Gerelateerde berichten