Verheul Makelaars doet 26 maart mee aan landelijke Open Huizen Route

phv-openhuis-mrt-2011

Het team van Verheul Makelaars met v.l.n.r.: Danice Stam, Simon Brandt, Bas de Weger, Ingrid Kapitein, Irma Takes en Hans Bos.

De landelijke Open Huizen Route staat weer gepland. Verheul Makelaars neemt hieraan deel met ruim 20 panden.

Op zaterdag 26 maart 2011 zijn de woningen in onder andere Wieringen, Wieringermeer, Schagen, Anna Paulowna en Den Helder te bezichtigen tussen 11.00 en 15.00 uur.

De woningmarkt trekt weer wat aan, vertelt Hans Bos van Verheul Makelaars. Op dit moment hebben wij ruim 130 panden in onze portefeuille en veel mensen komen zich oriënteren. We hebben in dat aanbod voor ieder wat wils.

Om in te spelen op het goede sentiment organiseert Verheul Makelaars op zaterdag 26 maart a.s. een open-huizenroute. Daar waar een open-huisposter voor het raam hangt, kunnen belangstellenden van 11-15 uur onaangekondigd naar binnen. Er liggen verkoopbrochures gereed en de bewoners zijn thuis om een rondleiding te geven.

Bij de drie kantoren van Verheul, in Schagen, Anna Paulowna en Wieringerwerf, zijn gecertificeerde makelaars standby om met geïnteresseerden eventueel aanvullend overleg te voeren. Een overzicht van alle woningen die deze dag kunnen worden bezocht, is gepubliceerd op de website: www.phverheul.nl/makelaardij/open-huis.html

Gerelateerde berichten