‘Verheul onderscheidt zich met zijn persoonlijke dienstverlening’

De gedachte ging direct uit naar Verheul, omdat zij via Verheul in 2002 ook hun eerste woning in Van Ewijcksluis gekocht hadden. ,,Wij zijn heel tevreden over Verheul als onze verkopende makelaar”, vertelt Mark Vader die sinds 1 december met zijn partner Sabrina in zijn nieuwe woning in het dorp woont. ,,Van een hoekwoning naar een vrijstaand huis”, zo laat Mark optekenen.

,,We hadden al jarenlang zeg maar een oogje op deze woning”, vertelt de systeembeheerder. ,,Als je dan hoort dat zoiets moois beschikbaar komt… Het huis stond nog niet in de verkoop of we hadden al bij de eigenaresse aangeklopt. De aankoop verliep heel soepel, al namen we wel een risico. We hebben een zogeheten 48-uurs clausule getekend. In dat tijdsbestek moesten we beslissen of de koop wel of niet zouden doorzetten. We hebben ja gezegd, maar dat was best een risico.”

De reden was dat de verkoop van het oude huis lastiger verliep. ,,Drie keer werd er een voorlopig koopcontract getekend, maar bij de derde keer ging het pas door. De eerste kandidaten gingen later zulke rare ontbindende voorwaarden stellen dat we, ook op advies van Verheul, er niet verder mee in zee zijn gegaan. De tweede keer kregen de kandidaat-kopers uiteindelijk de financiering niet rond. Dat was wederom een flinke tegenslag. Emotioneel moet je je echt weer herpakken. Je wilt het oude afsluiten en ook niet met dubbele lasten komen te zitten. Gelukkig ging het bij de derde kandidaat-kopers wel goed. Uiteindelijk paste zelfs alles mooi in elkaar. De woning werd op 28 november verkocht en op 1 december kregen we de sleutel van ons nieuwe huis.”

Mark roemt de professionaliteit van Verheul in het hele proces. ,,Het was het kantoor van Verheul dat ons aanspoorde om mee te doen aan de Open Huizen Route. Dat was een gouden advies, want die dag kwamen de uiteindelijke kopers van ons oude huis ook langs. Daarnaast heeft makelaar Tom Beerepoot bergen werk verzet, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn. We hebben in totaal maar liefst 21 bezichtigingen gehad. Daar heeft Tom een groot aandeel in gehad. Zo hebben we twee keer een toppositie op Funda gehad waarop we veel reacties hebben gehad. We hadden verder het idee om een spandoek in de tuin neer te zetten en daar reageerde Verheul heel positief op. Sterker nog, zij hebben het spandoek zelf geleverd. Zelf hebben we ook een tweede spandoek laten maken, deze heeft op een opvallende plaats in het dorp gehangen.”

Sowieso vindt Mark de service van Verheul erg goed. ,,Tom was ook buiten kantooruren gewoon bereikbaar. Als er wat speelde legde hij alles op een rustige manier uit. Dat was erg prettig, want er dreigde tenslotte een vervelende situatie te ontstaan waardoor de emoties konden gaan opspelen. Een huis aanschaffen is tenslotte niet hetzelfde als een broodje kaas kopen. Daarom vonden we het ook erg fijn dat we met taxateur Hans Bos – want Verheul is bij de aankoop wel als onafhankelijk taxateur uitgekozen – een rondje om ons toekomstige huis konden maken. Hij legde ons de staat van de woning in het algemeen en de details in het bijzonder op een heldere manier uit. Die persoonlijke touch, dat onderscheidt Verheul echt in de markt. Sabrina en ik kunnen het bedrijf dan ook vanuit ons hart en ons verstand voor iedereen aanraden.”

Gerelateerde berichten