Verheul op de Voorjaarsbeurs

dsc_2121De Verheul stand op de voorjaarsbeurs in Wieringerwerf werd goed bezocht. De makelaars en adviseurs van Verheul hebben vele leuke gesprekken gehad. Ook het balspel waarmee elke bezoeker een leren bal kon winnen maakte enige fanatisme in kinderen en ouders los.

Uiteraard gingen niet alle deelnemers aan het spel met een leren bal naar huis. Het behendigheidspel bleek moeilijker dan verwacht. Een bal rollen over een plak en de bal vervolgens direct tot stilstand laten komen op het logo van Verheul was niet eenvoudig. Gelukkig kreeg elke deelnemer een kraskaart waarmee zij kans maken op een iPad, iPod of iPhone. Direct na het uitdelen van de kraskaarten werden de eerste gekraste codes ingevuld op de nieuwe website. Al vele deelnemers hebben hun code ingevuld en elk uur volgen er meer.

Naast de deelname aan het spel waren er ook vele mensen geinteresseerd in het aanbod van huizen in de regio. Met circa 150 huizen in de verkoop is over elk huis en elk dorp natuurlijk veel te vertellen. Op de open dag van 26 maart aanstaande zijn vele huizen uit dit aanbod vrij te bezichtigen.

Ook werd er op de stand advies gegeven over verzekeringsmogelijkheden en werden er vragen beantwoord. Dat ging over de privéverzekeringen voor elk gezin en elk huis, over de beste spaarvormen en -rentes tot aan pensioenopbouw en werkgeversverzekeringen.

De medewekers van Verheul waren tevreden over de beurs en de opgedane contacten. Hopelijk zien we vele bezoekers van de stand terug op onze site en wellicht op onze kantoren.

 foto hans_en_bal Bij foto: Hans Bos, makelaar bij Verheul, overhandigt een jonge fanatieke deelnemer aan het balspel een leren trainingsbal.

Gerelateerde berichten