Verheul werkt bewust met jonge mensen (in opleiding)

Verheul werkt bewust met jonge mensen (in opleiding)

In deze bijzondere tijden zijn er toch bedrijven en instellingen die hun nek blijven uitsteken voor de jongere generatie. Tevens kijken ze naar de toekomst omdat na de “corona-dip” wederom een personele crisis wordt verwacht. De Verheul Groep participeert al jarenlang in de Finance Academy: 25 bedrijven en instellingen die samen met het ROC Kop van Noord Holland actief jongeren opleiden op MBO+ niveau.

Als relatie van Verheul kunt u een jonge vakman of vrouw “in opleiding” aan de telefoon krijgen. Inmiddels hebben wij op deze wijze meer dan 10 jongeren zowel in vaste dienst als in opleiding.

Toekomstig personeel
De Verheul Groep ontwierp voorgaand decennium samen met de ROC Finance Academy en andere bedrijven in de financiële sector een uniek concept voor MBO-scholieren met interesse in de financiële sector. Het concept omvat werken en leren in een financieel-administratief vak en biedt baanzekerheid, uniek in deze tijd van onzekerheid. Wij hebben een actieve rol in het bestuur van dit onderwijsconcept. Daarnaast is Verheul één van de bedrijven met de meeste jongeren uit onze regio in opleiding voor het financiële advies vak.

Nog veel leren
Bij de Verheul Groep zijn wij ons bewust dat deze jongeren zich het vak nog eigen moeten maken. Dat gaat van algemene dienstverlening tot aan de hele specifieke vak-, verzekering- en makelaardijkennis. Toch maken wij bewust, met het oog op onze omgeving en de toekomst, deze keuze. Te meer omdat er bij Verheul meer dan 75 vakmensen werken die deze kennis meer dan uitstekend beheersen en dit kunnen overdragen. Wij geloven naast relaties voor het leven ook in de gedachte voor langere termijn binding van collega’s. En dat begint op jonge leeftijd, ondanks en dankzij deze uitdagende tijden! Laten we voor onze ouderen zorgen door jongeren op te leiden!

Voor meer informatie over de ROC Finance Academy en haar opleidingen kun je kijken op www.finance-academy.com.

André Vendrig

directeur Verheul Groep,

Schagen, Anna Paulowna,

Wieringerwerf, Julianadorp.

Tel. 0223 – 52 17 50

Website: www.phverheul.nl

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten