Verheul werkt bewust met jonge mensen in opleiding

Verheul Ronde Tafel groepsfoto 500px

Gelukkig zijn er in economisch mindere tijden nog bedrijven die hun nek uitsteken voor de jongere generatie werkzoekenden. Want zij kijken naar de toekomst! Vaak volgt namelijk na een economische crisis een personele crisis onder vakmensen. Verheul participeert in de Finance Academy van 25 bedrijven en instellingen die samen met het ROC Kop van Noord Holland jongeren opleiden op MBO+ niveau. U kunt dus als klant van Verheul een jonge vakman of -vrouw “in opleiding” aan de telefoon krijgen, of hem of haar als gastheer/vrouw treffen.

Toekomstig personeel

De Verheul Groep dacht enige jaren geleden, samen met de ROC Finance Academy en een aantal andere bedrijven uit de financiële sector, binnen onze regio, een uniek concept uit voor MBO-scholieren met interesse in de financiële sector. Het concept omvat werken (geld verdienen), leren en een baangarantie die uniek is in deze tijd van economische onzekerheid. André Vendrig is naast algemeen directeur van Verheul, bestuurslid van de Finance Academy. Inmiddels werken zowel binnen het verzekeringsbedrijf, als binnen de makelaardij meerdere jongeren.

Verheul Ronde Tafel leren nieuwsbrief 500px

Nog veel leren

Bij de Verheul Groep zijn wij ons bewust dat deze jongeren zich het vak nog eigen moeten maken. Dat gaat van algemene dienstverlening tot aan de hele specifieke vak-, verzekering- en makelaardijkennis. Toch maken wij bewust, met het oog op onze omgeving en de toekomst, deze keuze. Te meer omdat er bij Verheul meer dan 30 vakmensen werken, die deze kennis meer dan uitstekend beheersen en dit kunnen overdragen. Wij geloven naast relaties voor het leven ook in deze gedachte voor ons personeel. En dat begint op jonge leeftijd!

Voor meer informatie over de Finance Academy en haar opleidingen kunt u kijken op www.finance-academy.com

Bij de Verheul Groep zijn wij ons bewust dat deze jonge mensen in opleiding zich het vak nog eigen moeten maken. Dat gaat van algemene dienstverlening tot aan de hele specifieke vak-, verzekering- en makelaardijkennis. Toch maken wij bewust, met het oog op onze omgeving en de toekomst, deze keuze. Te meer omdat er bij Verheul meer dan 30 vakmensen werken, die deze kennis meer dan uitstekend beheersen en dit kunnen en graag willen overdragen. Wij geloven naast relaties voor het leven ook in een langdurige / goede werkrelatie met ons personeel. En deze relatie begint op jonge leeftijd. Voor meer informatie over de Finance Academy en haar opleidingen kunt u kijken op www.finance-academy.com

 Verheul Ronde Tafel 2 nieuwsbrief 500px

Primeur

Voor de zomervakantie begon, hadden Marieke, Jeffrey, Hadassa,
Michel, Elroy, Yvette, Mathijs en Sylke de primeur.
Zij namen de eerste MBO4+-diploma’s van de Finance Academy in ontvangst. De leerlingen hebben drie jaar onderwijs gevolgd aan het ROC Kop van Noord-Holland, daarnaast liepen zij stage bij een van de participanten van de Finance Academy.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten