Verkoop Buitenvaert definitief van start

Grijp met Buitenvaert een buitenkans op een nieuw huis!

Het verkoopproject Buitenvaert is definitief gestart! De woningbouw dreigt door nieuwe, verscherpte stikstofregels wederom stil te vallen. Daarmee zou Buitenvaert weleens voorlopig de laatste kans kunnen zijn om in de regio Schagen een nieuw huis te bemachtigen.

Maatwerk advies van Verheul helpt bij de keuze van de juiste inschrijving en kan daarom bepalend zijn in de loting en het succes. Vraag zo snel mogelijk een financiële check aan. Vraag in het gesprek ook gelijk naar de combinatievoordelen van aankoop, advies en hypotheek bij Verheul.

Vrijblijvende financiële check

Naam(Vereist)

De verkoop van de 18 appartementen volgt later, ook via Verheul.

Verheul is door projectontwikkelaar USP als exclusieve en daarmee enige partner aangewezen om 35 grondgebonden woningen en 3 vrije sector kavels te verkopen. De verkoop van de 18 appartementen volgt later, ook via Verheul.

Wil jij de kans op slagen zo groot mogelijk laten zijn? Het is dan belangrijk dat jij zo snel mogelijk een zogeheten ‘financiële check’ laat uitvoeren. Verheul onderscheidt zich doordat het de mankracht, kennis en het netwerk heeft om voor jou de beste hypotheek in de wacht te slepen!
Daarbij koppelen wij passie aan teamwork: onze verkopende makelaars en hypothecair adviseurs vormen dankzij een jarenlange samenwerking een zeer goed ingespeeld team. Het nauwe contact tussen hen enerzijds en jou anderzijds optimaliseert, tezamen met ons netwerk bij zestig geldverstrekkers, jouw kans op succes. De persoonlijke werkwijze maakt ook dat je bij Verheul je meer voelt als een klant: jij maakt deel uit van een team dat op betrokken wijze er alles aan doet om jouw woonwensen te realiseren!

Ben jij ook geïnspireerd? De verkoopdocumentatie is, afgezien van die van de appartementen, nu op de website en bij Verheul beschikbaar! Je kunt de verkoopbrochure en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de woningen en kavels online downloaden via www.buitenvaert.nl.

Dit is te vinden bij jouw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wil je liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Deze kun je ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158, 1742 BX te Schagen.