Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Aak 68, 1771 GH Wieringerwerf

Vraagprijs € 169.500 kk
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 98 m²
Perceel 137 m²
Inhoud 364 m³
Deze leuke tussenwoning met dakkapel aan de voor- en achterzijde is prachtig gelegen aan de rand van een rustige woonwijk. De woning heeft veel te bieden en is volledig naar eigen smaak in te delen. Ruime woonkamer met een plavuizen vloer met vloerverwarming en open hoekkeuken met inbouwapparatuur. Boven zijn drie slaapkamers met plavuizenvloer en een badkamer met douche, toilet en een wastafel.... Lees meer

Leuke tussenwoning

Deze leuke tussenwoning met dakkapel aan de voor- en achterzijde is prachtig gelegen aan de rand van een rustige woonwijk. De woning heeft veel te bieden en is volledig naar eigen smaak in te delen. Ruime woonkamer met een plavuizen vloer met vloerverwarming en open hoekkeuken met inbouwapparatuur. Boven zijn drie slaapkamers met plavuizenvloer en een badkamer met douche, toilet en een wastafel. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u in de op het zuiden gelegen achtertuin met sierbestrating, houten tuinhuis en een schuur met bitumen dakbedekking. U heeft geen directe achterburen omdat de woning aan de rand van de wijk ligt. Deze kindvriendelijke wijk heeft diverse speeltuintjes en ook het hertenkamp is om de hoek. Het centrum van Wieringerwerf is op fietsafstand.
Kavel van 137m².

Indeling begane grond:
Entree via de voordeur naar de hal met meterkast, toilet en deur naar de woonkamer. Het toilet is betegeld en heeft een staand closet en fontein. Z-vormige woonkamer met plavuizen vloer met vloerverwarming, radiator, open trap, gestuukte plafond en toog naar de keuken. Hoekkeuken met 6-pits gasfornuis, afzuigkap, boven-en onderkasten en enkele spoelbak. Eetgedeelte in de keuken met openslaande tuindeuren. Bijkeuken achter de keuken met tuindeur en plek voor de wasmachine en droger.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met plavuizen. Drie royale slaapkamers met plavuizen vloer, uitzetramen en radiatoren. De badkamer is betegeld, heeft een toilet, wastafel en inloopdouche.

Tuin:
Zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, sierbestrating, veel privacy en houten berging met cv-opstelling.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : WIERINGERMEER, Sectie en nummer: L 596 , Groot : 1 are, 37 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is wonen.

INHOUD
De inhoud van de woning is 335 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 98 m²
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 9 m² (berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 107 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1976: bouwjaar woning.
2001-2004: alle dakkapellen vernieuwd

INSTALLATIES
Gasgestookte, cv-installatie met radiatoren en vloerverwarming op de begane grond. Merk Vailliant HR Combi uit 2002. (de cv-ketel dient vervangen te worden)
Meterkast: in 2003 nieuwe groepenkast geïnstalleerd met aardlekschakelaar, 8 x 230 volgroepen.
De woning is aangesloten op het gemeente riool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditionele bouw met onderheide betonfundering, betonvloeren, spouwmuren, hardhouten kozijnen voorzien van dubbelglas, pannendak op de woning en plat dak op bijkeuken, dakkapel en berging. De woning heeft vloerisolatie en dakisolatie.

ONDERHOUD
Redelijk onderhouden woning. Buitenom geschilderd in 2020. De platte daken komen uit 2005. Er zijn lekkagesporen zichtbaar in de slaapkamers.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Voldoende ruimte in parkeervakken direct tegenover de woning.

BIJZONDERHEDEN
De ligging is uitstekend, geen directe overburen en aan de achterzijde een strook gemeente groen met uitzicht over de landerijen. De cv-ketel dient vervangen te worden. De woning is momenteel verhuurd.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.

ALGEMENE OUDERDOMSCLAUSULE
In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak ouderdomsrisico heeft, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden lager kunnen liggen dan bij nieuwere objecten. Het betekent eveneens dat in de onroerende zaak / het object asbesthoudend materiaal verwerkt kan zijn. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat voor de verwijdering van dergelijk materiaalmilieuvoorschriften gelden. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op dat geen waar het object voor bestemd is.
Vraagprijs € 169.500 kk
Bouwjaar 1976
Perceel 137 m²
Inhoud 364 m³
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 98 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen