We zijn verheugd om deze ruime en goed onderhouden tussenwoning aan u voor te stellen. Met een mooie woonkamer, open keuken, 5 slaapkamers en een nette badkamer is dit huis perfect voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ruime woning in een rustige buurt.  Als u deze woning...

We zijn verheugd om deze ruime en goed onderhouden tussenwoning aan u voor te stellen. Met een mooie woonkamer, open keuken, 5 slaapkamers en een nette badkamer is dit huis perfect voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ruime woning in een rustige buurt. 

Als u deze woning betreedt, komt u binnen in de gezellige woonkamer en half-open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur die u nodig heeft, waaronder een koelkast, oven en vaatwasser. De keuken is groot genoeg voor gezellige familiebijeenkomsten en biedt veel bergruimte voor al uw boodschappen. Achter de keuken is de praktische bijkeuken aangebouwd met ruimte voor wasmachine en droger.

Zowel de voor- als achtertuin is zonnig en onderhoudsvriendelijk aangelegd, zodat u volop kunt genieten van de mooie dagen in de buitenlucht.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en de nette, moderne badkamer, die is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote slaapkamers. Dankzij de dakkapellen zijn dit twee riante slaapkamers geworden met vaste kasten.

Kortom, Antoniszstraat 40 is de perfecte woning voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ruime, gezellige woning in Sint Maartensbrug.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

Bijzonderheden:
Moderne keuken 
Bijkeuken met witgoedopstelling
Grote schuur in de tuin (4 x 4)
5! slaapkamers
Nette badkamer
2 dakkapellen op zolder
Nieuwe mechanische ventilatie
Cv ketel uit 2020
Rustige buurt
Betonnen vloeren
Geïsoleerd dak

  • Prijs € 325.000 k.k.
  • Bouwjaar 1973
  • Perceel 177 m²
  • Inhoud 430 m³
  • Energielabel B
  • Aantal kamers 6
  • Woonoppervlakte 125 m²
  • Aanvaarding In overleg