Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Boeier 48, 1771 GP WIERINGERWERF

Prijs € 185.000
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 88 m²
Inhoud 308 m³
... Lees meer

Handige klussers met twee rechter handen opgelet! Aan de rand van de Schepenwijk in Wieringerwerf, grenzend aan de landerijen, staat deze leuke woning met grote tuin. Heerlijk rustig wonen, met het gemak van alle voorzieningen in het dorp. De woning biedt veel mogelijkheden maar heeft aandacht nodig. Heeft u twee rechterhanden? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om een fijne eigen stek van te maken.

Indeling:
Begane grond:
Voorentree met toilet, meterkast, trapopgang en opbergruimte onder de trap. Via de entreehal is tevens de berging bereikbaar. De berging biedt veel ruimte en heeft een buitendeur aan de voorzijde. De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval door de pui aan de achterzijde. De woonkamer grenst aan de halfopen keuken. De keuken heeft een U-opstelling met diverse apparatuur. Een leuke extra van deze woning, is de tuinkamer welke grenst aan de woonkamer. Deze tuinkamer kan dienen als een extra woonkamer maar hier is ook een heerlijke thuiswerkplek van te maken. Of gebruik de kamer zoals de huidige bewoners als slaapkamer. Mogelijkheden genoeg.

Eerste etage:
Overloop met toegang naar 2 slaapkamers, badkamer en vaste kast met C.V.-ketel opstelling. Riante slaapkamer aan de achterzijde met grote dakkapel. Tweede slaapkamer aan de voorzijde met veel licht. De badkamer is netjes, volledig betegeld en compleet uitgerust. Opbergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap (verwijderd, nieuwe moet door koper worden geplaatst. Ligt klaar in de schuur voor plaatsing).

Tuin:
De tuin is met een diepte van 24 meter zeer riant te noemen. De tuin is aangelegd met bestrating, gazon en diverse beplanting. Achter in de tuin staat een betonnen berging. De voortuin is volledig bestraat en heeft genoeg ruimte voor het parkeren van de auto.

Let op: deze woning dient opgeknapt te worden. Houdt onder meer rekening met het vervangen/herstellen van het dakbeschot. Een bouwtechnische keuring wordt geadviseerd.

PRIJS
Koopprijs vanaf € 185.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringerwerf, Sectie en nummer: L 509 , Groot : 1 are, 87 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 308 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 88 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 7 m² (berging voorzijde);
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 95 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1976 : bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren en vloerverwarming (momenteel buiten gebruik) in woonkamer, hal en toilet. Merk C.V.-combiketel: Intergas, bouwjaar: 2003. Meterkast: 7×230 Voltgroepen, dag- en nachttarief meter en aardlekschakelaar. De woning is aangesloten op het gemeenteriool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning met onderheide betonfundering en spouwmuren. Betonnen begane grondvloer en 1e etagevloer. Houten zoldervloer. Deels hardhouten en deels kunststof kozijnen met dubbel glas. Hellend dak gedekt met dakpannen.

ENERGIELABEL
Het energielabel voor dit object is C.

ONDERHOUD
Deze woning dient opgeknapt te worden. Houdt onder meer rekening met het vervangen/herstellen van het dakbeschot. Een bouwtechnische keuring wordt geadviseerd.
Laatste keer geschilderd aan de buitenzijde in 2016.

LIGGING
De woning is gelegen in de woonwijk ‘Schepenwijk’ en heeft uitzicht over de achtergelegen landerijen. De woning is gelegen aan een autoluwe weg aan de rand van de woonwijk.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op de oprit of in de vakken langs openbare weg.

MILIEUASPECTEN
Ondergrondse tank gesaneerd.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg. Maar kan spoedig.

Prijs € 185.000
Bouwjaar 1976
Inhoud 308 m³
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 88 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen