Bent u op zoek naar een ruim 3-kamer appartement met zonnig balkon en energielabel A+, waar u ook nog eens direct in kunt trekken? Dan is dit appartement op de bel-etage van dit moderne en kleinschalige complex precies wat u zoekt!

OMSCHRIJVING
Bent u op zoek naar een ruim 3-kamer appartement met zonnig balkon en energielabel A+, waar u ook nog eens direct in kunt trekken? Dan is dit appartement op de bel-etage van dit moderne en kleinschalige complex precies wat u zoekt!

Het appartement is gelegen op de bel-etage, iets boven straatniveau, en is tevens per lift bereikbaar. Via de centrale en afgesloten hal komt u het appartement binnen. In de ruime entreehal treft u naast de meterkast ook een separaat toilet en heeft u toegang tot de badkamer en twee prima slaapkamers. De badkamer is volledig betegeld en zeer compleet uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Ook staat de badkamer in directe verbinding met de grote slaapkamer. De woonkamer met open keuken is zeer riant en geeft een fraai uitzicht naar het groen tegenover de woning. Aan de achterzijde van het appartement is de open hoekkeuken gesitueerd met openslaande deuren naar het zeer ruime balkon. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen met plek voor de wasmachine en droger en de opstelplaats voor de CV-ketel en WTW unit. Het deels overdekte balkon van 18 m² is gelegen op het westen waardoor u hier het grootste gedeelte van de dag heerlijk van de zon kunt genieten.

Op het binnenplein van het complex beschikt u over een eigen toegewezen parkeerplaats met carport en een praktische berging.

PRIJS
Vraagprijs € 375.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringermeer, Sectie en nummer: H 2517, appartementsindices A1 (woon appartement) en A19 (parkeerplaats en berging)
Er is een actieve vereniging van eigenaren aanwezig. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 288,-.

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 413 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 113 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m² (n.v.t.);
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 18 m² (balkon);
4. De externe bergruimte is 4 m² (berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 135 m².

BOUWJAAR
2010 : Bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2011. Meterkast: 9 x 230 V groepen, 3x aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwd appartement met onderheide paalfundering en spouwmuren. Alle vloeren zijn van beton, rondom hardhouten kozijnen met HR++ glas, plat dak met bitumen gedekt. Het appartement is volledig geïsoleerd. In de gehele woning is vloerverwarming aanwezig.

ENERGIELABEL
Het energielabel is A+.

ONDERHOUD
Het appartement is netjes onderhouden. Groot onderhoud buitenom wordt bijgehouden door de VvE.

LIGGING
Het appartement is zeer centraal gelegen in het dorp Middenmeer. Alle voorzieningen zijn aanwezig op loopafstand waaronder een supermarkt en een bakkerij verderop in dezelfde straat.

BIJZONDERHEDEN
De verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond, derhalve wordt in de koopovereenkomst de ‘Niet bewoond door verkoper’ clausule opgenomen. De makelaar kan u hier verder over informeren.

AANVAARDING
In overleg, mogelijk op zeer korte termijn.

  • Prijs € 375.000 k.k.
  • Bouwjaar 2010
  • Perceel 0 m²
  • Inhoud 413 m³
  • Energielabel A_P
  • Aantal kamers 3
  • Woonoppervlakte 113 m²
  • Aanvaarding In overleg