Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Burg. Lovinkstraat 36, 1764 GG BREEZAND

Prijs € 149.000
Bouwjaar 1915
Woonoppervlakte 70 m²
Inhoud 256 m³
... Lees meer

Knusse opknapper voor scherpe prijs!

*** LET OP HET BETREFT EEN BIEDEN VANAFPRIJS € 149.000,- k.k.***

Voor een zeer scherpe prijs staat deze knusse opknapper in Breezand te koop. Een pluspunt is een tweede perceel grond van 138 m² die bij de woning hoort. Plezierig in de zomer of voor iemand die van tuinieren houdt. Verder is de woning volledig naar eigen wens en smaak te maken. Boven zijn twee slaapkamers, een ideale kans voor een jong stel of gezin met twee rechterhanden.

Indeling begane grond:
Aan de voorzijde van de woning is het mogelijk om te parkeren op eigen grond. De entree van de woning zit aan de achterzijde, die je kunt bereiken met de achterliggende steeg. Eenmaal binnen is de hal met meterkast en toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche. In de tussenhal zit de trapopgang naar de 1e etage. Hierachter is de half open keuken. De woonkamer is verbonden met de keuken met een toog. Tevens zit aan de achterzijde van de woning een aangebouwde stenen berging met de cv ketel opstelling (lease contract over te nemen door koper, is dus geen eigendom).

Indeling 1e etage:
Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning met rechte muren door de opbouw. De grootste slaapkamer loopt door aan de voorzijde met schuine wanden met dakramen. Extra bergruimte zit achter de knieschotten en er zit een wastafel in de grote slaapkamer.

Tuin:
Direct achter de woning is het terras aangelegd met overkapping, een heerlijk plekje om te zitten. De tussenliggende steeg biedt doorgang naar het tweede perceel waar een heerlijke tuin gecreëerd kan worden. Door de lage bebouwing rondom is hier vrijwel altijd zon. Achterin de tuin staat een houten tuinhuis.

AS IS WHERE IS clausule
Verkoper wil geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

Prijs € 149.000
Bouwjaar 1915
Inhoud 256 m³
Aantal kamers 3
Woonoppervlakte 70 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen