Terug naar het aanbod

Eengezinswoning De Dreef 3 B056, 1716 KK OPMEER

Prijs € 135.000
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 63 m²
Inhoud 250 m³
... Lees meer

Een heerlijk compacte en knusse woning met voldoende leefruimte en parkeerplaats op eigen terrein. Mooie recreatiewoning op een goed onderhouden park in Opmeer. De woning heeft een kavel van 209 m² eigen grond met een tuin rondom en een hekwerk met poort (ter overname) eromheen. De begane grond heeft een hal, woonkamer met open keuken (eenvoudig keukenblok met vaatwasser, koelvriescombinatie, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven), 2 slaapkamers, bijkeuken en badkamer met toilet en douche en wastafel. Via de tuindeuren aan de zuidzijde komt u bij de veranda van ca. 19 m². en de tuin. Via de open spiltrap vanuit de woonkamer komt u op de vide alwaar de 3e slaapkamer is. Uitbreiding vloeroppervlakte mogelijk door een deel van de achtertuin bij te betrekken en/of bovenverdieping door te trekken.

PRIJS
Bieden vanaf € 135.000,- k.k.
Let op !! De getoonde prijs is een ”bieden vanaf” prijs. Dat betekent dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op de woning. Lagere biedingen worden niet in overweging genomen door de verkoper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Opmeer, Sectie en nummer: T 56, Groot: 2 are, 9 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is recreatiewoning.

INHOUD
De inhoud van de woning is 250 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 63 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 19 m² (veranda);
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 68 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend. De woning is gelegen op een recreatiepark, jaarlijkse parklasten zijn ca.€ 920,– per jaar.

BOUWJAAR 1976: Bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2005. Meterkast: 4 x 230 V groepen, aardlekschakelaar. KPN aansluiting aanwezig. Gemeenteriool aanwezig. Wateraansluiting via het park. Geen ziggo-aansluiting aanwezig. Badkamer met electrische afzuiging.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning met betonvloer, voor en achtergevel zijn van hout en zijgevels gemetselde muren. 1e etagevloer is van hout (1 slechte plek in de vloer). Voorgevel kunsttsof kozijnnen. Achter en zijkant hardhouten kozijnen met dubbel glas. Zadeldak (geïsoleerd) gedekt met shingles (bitumen).
Uitbreiding vloeroppervlakte mogelijk door een deel van de achtertuin bij te betrekken en/of boven verdieping door te trekken.

ENERGIELABEL
Het energielabel is D.

ONDERHOUD
De woning is netjes onderhouden. Dakgoot ontbreekt aan bij de veranda. Schilderwerk buitenom ca. 2018. Lichtknop woonkamer defect.

LIGGING
Gelegen op een recreatiepark aan de rand van Opmeer.

AANVAARDING
In overleg.

Prijs € 135.000
Bouwjaar 1976
Inhoud 250 m³
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 63 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen