A7 Plaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslag units. A7 Plaza is centraal gelegen op een fraaie locatie. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De opslag units zijn beschikbaar met ca. 75 m² Bruto Vloer Oppervlak (BVO) met een grote overheaddeur van 4 x 4 meter.

A7 Plaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslag units. A7 Plaza is centraal gelegen op een fraaie locatie. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De opslag units zijn beschikbaar met ca. 75 m² Bruto Vloer Oppervlak (BVO) met een grote overheaddeur van 4 x 4 meter. Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd.

– De units worden te koop aangeboden. Ook bestaat de mogelijkheid om de opslag units in verhuurde staat – als belegging – te aanvaarden;
– Financiering is mogelijk;
– Vereniging van Eigenaren met lage lasten;
– Moderne en frisse uitstraling door zwarte gevel sandwichpanelen;
– De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
– Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
– Gunstige ligging nabij uitvalswegen.

PRIJS
Kooprijs vanaf € 129.500,- excl. btw, v.o.n.

nummer: EXCL. BTW VON
1 € 133.500,–
2 € 129.500,–
3 € 129.500,–
4 € 129.500,–
5 € 129.500,–
6 € 129.500,–
7 € 129.500,–
8 € 129.500,–
9 € 129.500,–
10 € 129.500,–
11 € 133.500,–

De koopsom van de opslag units is vrij op naam, exclusief BTW. In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen:

·De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
·De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
·Bouw- en legeskosten van de gemeente.
In de door de koper getekende Koop Aanneem Overeenkomst (KVO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Het omliggende terrein is mandelig eigendom. De lasten van de vve zullen beperkt zijn, geschat 40 euro per maand.

BOUWAARD en ISOLATIE
Betonvloeren, plat dak en volledig geïsoleerd. Constructie: staalconstructie, gevels: geïsoleerde sandwichpanelen. Vloerconstructie: gevlinderde betonvloer, Isolatie: gevels/vloer/dak en een metalen geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur. De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur.

Terrein
Het terrein wordt bestraat met betonklinkers en gemarkeerde parkeervakken.

INSTALLATIES
Elektra:
Alle units worden voorzien van een meterkast met 3 groepen en 1 wandcontactdoos. De meterkast wordt aangesloten op het elektra net incl. aansluitkosten. De aansluiting bedraagt 3×25 Ampère. Er wordt geen (nood-)verlichting aangebracht.

Water :
De 2 kopunits worden aangesloten op een hoofdwatermeter. De overige 9 units krijgen een door gekoppelde waterleiding in de unit. Elke unit zal worden voorzien van een op afstand uitleesbare watertussenmeter.

Max. vloerbelasting: 1.000 kg p/m², laad-/losdeuren: 1x overheaddeur handmatig van ca. 4×4 meter.

Enkele pluspunten van A7 Plaza:
·Afgevlinderde en onderheide betonvloer
·Vloerbelasting 1.000 kg/m² voor de begane grond en 250 kg/m² voor de verdiepingsvloer (optioneel)
·Overheaddeur met een doorrijhoogte naar keuze (al naar gelang of men een entresolvloer wenst van 4.000 mm of 3.000 mm)
·Goede gevel- en dakisolatie
·Parkeergelegenheid op eigen terrein
·Inwendige vrije hoogte van circa 6,9 meter
·Multifunctioneel gebruik
·Actieve VvE wordt opgericht
·Complex is veilig afsluitbaar (met op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort
·Het onderhoud van het dak wordt door middel van een meerjarig onderhoudsplan beheerd. Het beheer van het buitenterrein is vastgelegd in het huishoudelijk reglement van de VvE.

Start bouw OKTOBER 2022.
Oplevering bouw VOOR DE BOUWVAK 2023 (afhankelijk van de weersomstandigheden en nutsbedrijven zoals bijvoorbeeld Liander).

  • Prijs € 129.500 v.o.n.
  • Bouwjaar 2023
  • Perceel 2660 m²
  • Aanvaarding In overleg