Terug naar het aanbod

Bedrijfsruimte De Wieken 52, 1777 HT Hippolytushoef

Huurprijs €450 per maand
Bouwjaar 2004
Oppervlakte 170 m²
Perceel 1195 m²
Inhoud 860 m³
Bent u op zoek naar een of meerdere luxe kantoor-, praktijk- of werkruimtes in Hippolytushoef om te huren? Dan kunt u terecht bij deze representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimtes. Het object bestaat uit een ruime entreehal met sanitair, hal, 4 ruime kantoorruimtes en een kantine. U kunt alles meteen installeren, want de ruimtes zijn keurig afgewerkt, voorzien van kabelgoten voor elektra en... Lees meer

Kantoorruimtes te huur

Bent u op zoek naar een of meerdere luxe kantoor-, praktijk- of werkruimtes in Hippolytushoef om te huren? Dan kunt u terecht bij deze representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimtes. Het object bestaat uit een ruime entreehal met sanitair, hal, 4 ruime kantoorruimtes en een kantine. U kunt alles meteen installeren, want de ruimtes zijn keurig afgewerkt, voorzien van kabelgoten voor elektra en internetbekabeling en LED-verlichting. Aansluitend aan de hal een kantine met o.a. keukenblok en zitruimte. Toiletruimte met vrijhangend closet en urinoir. Rondom het kantoorpand is voldoende eigen parkeergelegenheid op het afsluitbare buitenterrein. Het kantoorpand kan in zijn geheel verhuurd worden of per kantoorruimte. De naastgelegen bedrijfsloods behoort niet tot het aangeboden object en is derhalve niet beschikbaar voor verhuur.

PRIJS
Huurprijs € 1.250,- per maand voor gehele kantoorpand, inclusief kantineruimte. De huurprijs is inclusief servicekosten. Servicekosten zijn een voorschot en bedragen € 200,- per maand, afhankelijk van het verbruik.
De losse kantoorruimtes worden verhuurd voor € 450,- per maand per kantoorruimte. Huurprijs is exclusief servicekosten, de aanvullende servicekosten zijn in overleg.

HUURVOORWAARDEN
Indexering huurprijs: Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-Werknemers Laag (1995=100), zoals gepubliceerd door het CBS
Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met de btw.
Huurprijsbetaling: Per maand vooruit te betalen
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-model
Opzegtermijn: Tegen het einde van de huurperiode van drie jaar met inachtneming van een termijn van tenminste 6 maanden.
Huur termijn: In overleg.
BTW: Partijen komen overeen dat verhuurder aan huurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. Huurder verklaart dat de in het gehuurde tenminste voor 90% BTW belaste prestaties zullen worden verricht.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : WIERINGEN
Sectie en nummer : E 1988

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: Bedrijventerrein.

OPPERVLAK
Totale kantoorruimte 172 m² BVO. De kantoorruimtes variëren van 20 tot 25 m² per kantoor.

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
2004 bouwjaar

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.
Huurprijs €450 per maand
Bouwjaar 2004
Perceel 1195 m²
Inhoud 860 m³
Oppervlakte 170 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen