Levensloopbestendige woning aan een gezellig woonhofje in Middenmeer. De sfeervolle semi bungalow heeft een grote woonkamer (waar zelfs nog een slaapkamer van te maken is) en 3 slaapkamers en badkamer begane grond. De zonnige tuin met veranda en berging zijn ideaal om te verpozen. Met de 15 zonnepanelen (395 WP per stuk, nieuw 2022) heeft u een duurzame woning met lage energielasten.

Levensloopbestendige woning aan een gezellig woonhofje in Middenmeer. De sfeervolle semi bungalow heeft een grote woonkamer (waar zelfs nog een slaapkamer van te maken is) en 3 slaapkamers en badkamer begane grond. De zonnige tuin met veranda en berging zijn ideaal om te verpozen. Met de 15 zonnepanelen (395 WP per stuk, nieuw 2022) heeft u een duurzame woning met lage energielasten.

Indeling begane grond:
Voorentree naar hal met bergkast, deur naar de woonkamer met een eethoek en royale zithoek en massief eikenhouten vloer zonder drempels (2009). Mooie nieuwe binnendeuren en 3 sterren deurklinken. Alle binnenwanden strak gestuukt. In het midden is de open keuken in U-vorm opstelling (2009) met veel inbouwapparatuur (combi-oven-magnetron van 2023 en 5 pits-inductiekookplaat van 2023). Via het portaal zijn een slaapkamer, toilet, badkamer en grote bijkeuken met wasmachine aansluiting en stortbak (warm en koud water) bereikbaar.

Indeling eerste etage:
Overloop met 2 slaapkamers en toiletruimte met wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakterras en een grote bergruimte.

Tuin:
Mooi aangelegd terras aan de achterzijde met veranda, houten berging/hobbyruimte (nieuw 2015) en pad naast de woning naar de openbare weg. Voortuin met beplanting, bomen en stalen hekwerk met poort, elektrisch valzonnescherm aan de voorzijde en zonnescreen aan de achterzijde.

PRIJS
Vraagprijs € 362.500,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Wieringermeer, Sectie en nummer: H 1266, Groot: 2 are, 92 centi-are eigen grond.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 428 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 132 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 8 m² (dakterras);
4. De externe bergruimte is 11 m² (tuinberging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 151 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Aan de achterzijde is een voetpad/brandgang naar ca. 4 omliggende woningen, gelegen op grond van de 4 omliggende woningen met wederzijds een recht van overpad.

BOUWJAAR
1973: Bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren (geheel nieuw systeem uit 2009), combiketel merk: Intergas compact HR, geïnstalleerd in 2009. (jaarlijks onderhouden). Meterkast: nieuwe (2023) groepenkast met voldoende 230 V groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter. 15 stuks zonnepanelen, geïnstalleerd in 2022. Jaarlijkse opbrengst ca. 4.500 kWh. Electrische vloerverwarming in de badkamer begane grond. Op de 15 zonnepanelen zit 24 jaar fabrieksgarantie.

BOUWAARD en ISOLATIE
Betonskeletbouw woning met betonfundering. Alle vloeren zijn van beton, berging eerste etage is houten vloer. Begane grond hardhouten kozijnen met hr ++ glas (2022), 1e etage kunststof kozijnen, hr glas (2003) , pannen gedekt zadeldak. Kunststof topgevelbekleding. Isolatie bij ramen, zijgevel extra isolatie met stuclaag. De vloer is geïsoleerd in 2022 met HR isospray HFO 8 cm dik.

ENERGIELABEL
Het energielabel is B.

ONDERHOUD
De woning is goed onderhouden, schilderwerk buitenom is van 2020. Bitumen op dakterras vernieuwd 2011. Nieuwe kunststof voordeur Knipping 2004.

LIGGING
Gelegen aan een plantsoen, aan een rustig hofje in een woonwijk, met voldoende parkeervakken direct voor de woning.

AANVAARDING
In overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

  • Prijs € 362.500 k.k.
  • Perceel 292 m²
  • Inhoud 428 m³
  • Energielabel B
  • Aantal kamers 4
  • Woonoppervlakte 132 m²
  • Aanvaarding In overleg