LET OP: deze unit wordt kosten koper aangeboden, zonder BTW! Ben u een particuliere koper of kunt u géén BTW aftrekken, dan is deze unit een voordelige keuze! Wij geven u hier graag extra toelichting op. Koopsom: € 34.950,- k.k. (géén BTW van toepassing) Bent u op zoek naar ruimte...

LET OP: deze unit wordt kosten koper aangeboden, zonder BTW! Ben u een particuliere koper of kunt u géén BTW aftrekken, dan is deze unit een voordelige keuze! Wij geven u hier graag extra toelichting op.

Koopsom: € 34.950,- k.k. (géén BTW van toepassing)

Bent u op zoek naar ruimte voor uw hobby, stalling van uw camper of totaal wat anders? Deze fonkelnieuwe unit is recent opgeleverd en direct beschikbaar! De unit van ca. 18 m2 BVO (L 5,50 x B 2,80) heeft een vrije hoogte van ca. 3,65m aan de binnenzijde en heeft een grote overheaddeur van ca. 2,50 x 3,25 (B x H).

De unit is verder uitgerust met een eenvoudige groepenkast, een dubbele wandcontactdoos en een schakelaar met voorbereiding voor een lamp. Ook is er een wateraansluiting aanwezig in de unit t.b.v. het plaatsen van een kraan. Stroomverbruik wordt verrekend o.b.v. een tussenmeter in de groepenkast.

Pluspunten van deze unit in dit complex:
+ De toegestane vloerbelasting is 1.000 kg/ m2.
+ De wanden en het dak hebben een isolatiewaarde (Rc-waarde) van 2,5 m2K/W.
+ De toegepaste materialen zijn degelijk, duurzaam en het afwerkingsniveau is hoog.
+ Het complex is veilig afgesloten middels een elektrisch hekwerk, dat op afstand te bedienen is.
+ Het complex is voorzien van een toiletvoorziening.
+ ’s Avonds wordt het terrein verlicht door verlichtingsarmaturen.
+ VvE aanwezig met lage lasten, ca. € 35,- per maand.

  • Prijs € 34.950 k.k.
  • Perceel 0 m²
  • Inhoud 0 m³
  • Aanvaarding In overleg