Beleggingspand te koop: Kantoorpand met 2 verhuurde kantoorruimte op de begane grond en eerste etage.

Beleggingspand te koop: Kantoorpand met 2 verhuurde kantoorruimte op de begane grond en eerste etage.

VRAAGPRIJS € 219.000,- k.k ex btw.

Representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimte op begane grond, 68 m² met een prachtige uitstraling van buiten met zwart geglazuurde dakpannen en LED verlichting in een zeer rustgevende omgeving. Er is voor het pand een buiten zitplaats gecreëerd. Voorzien van kabelgoten voor elektra, plafonds met LEDverlichting en een nieuw klimaatbeheersysteem (verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur).
De 2e kantoorruimte is gelegen op de eerste etage: 80 m². Zijentree met hal, schoonloopmat, meterkast en stucwerk wanden. Keuken met plavuizen vloer. recht keukenblok met koelkast met vriesvak, vaatwasser en enkele spoelbak. Toilet onder de trap: half betegeld toilet met urinoir, fontein en apart vrij-hangend closet. Trap naar 1e etage met overloop met tapijttegels, stukwerk wanden en vaste kast met mechanische ventilatie-unit WTW. Kantoor met tapijttegels, stucwerk wanden, kabelgoten, unit voor warme- en koude lucht en grote raampartijen deels met draai-kiep ramen. Aansluitingen aanwezig zoals water, elektra, telefoonlijnen voor o.a. internet.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: bedrijventerrein. De grond is bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2. De bedrijfsbestemming kan worden opgerekt naar dienstverlening en kantoren (d.m.v. een ontheffing via de gemeente).

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWAARD en ISOLATIE
Het kantoor is traditionele gebouwd met stenen spouwmuren, houten vloeren, hardhouten kozijnen, spouwmuren, schuin dak met nieuwe geglazuurde dakpannen gedekt. Opnieuw gevoegde en gereinigde gevels. Zinken dakgoten en regenpijpen gemonteerd. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel.

INSTALLATIES
Meterkast met 230 volt groepen, telefoon, water, elektrische boiler in de keuken, klimaatbeheersysteem (verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur). Ventilatie systeem met warmte terug win unit

  • Prijs € 219.000 k.k.
  • Perceel 990 m²
  • Energielabel B
  • Aanvaarding In overleg