Bent u op zoek naar een schitterend vernieuwde kantoor-/praktijk-/werkruimte in Middenmeer om te huren? Dan kunt u terecht bij deze representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimtes van 80 m², met een prachtige uitstraling van buiten met zwart geglazuurde dakpannen en LED verlichting in een zeer rustgevende omgeving. Er is voor het pand een buitenzit...

Bent u op zoek naar een schitterend vernieuwde kantoor-/praktijk-/werkruimte in Middenmeer om te huren? Dan kunt u terecht bij deze representatieve kantoor-/praktijk-/werkruimtes van 80 m², met een prachtige uitstraling van buiten met zwart geglazuurde dakpannen en LED verlichting in een zeer rustgevende omgeving. Er is voor het pand een buitenzit gecreëerd. U kunt alles meteen installeren, want de ruimtes zijn helemaal nieuw ingericht, voorzien van kabelgoten voor elektra, plafonds met LEDverlichting en een nieuw klimaatbeheersysteem (verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur). Aansluitend een nette keuken met o.a. koelkast en vaatwasser. Strakke toiletruimtes met vrijhangend closet en urinoir. Aansluitingen aanwezig zoals water, elektra, telefoonlijnen voor o.a. internet (mogelijk komt over enkele jaren een glasvezelaansluiting). Het pand is gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Eventueel kunt u een aangrenzende bedrijfsunit van ongeveer 55 m² erbij huren, nummer 10e (lege unit met autodeur) te huur voor € 350,– per maand excl. btw.

PRIJS
HUURPRIJS € 750,– excl. BTW, per maand.

Indexering huurprijs: Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-Werknemers Laag (1995=100), zoals gepubliceerd door het CBS.
Zekerheidsstelling: een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met de btw.
Huurprijsbetaling Per maand vooruit te betalen
Huurovereenkomst Standaard ROZ-model
Opzegtermijn Tegen het einde van de huurperiode van drie jaar met inachtneming van een termijn van tenminste 6 maanden.
Huur termijn Huurperiode van drie jaar.
BTW Partijen komen overeen dat verhuurder aan huurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. Huurder verklaart dat de in het gehuurde tenminste voor 90% BTW belaste prestaties zullen worden verricht.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: bedrijven en kantoren en dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Het kantoor heeft een oppervlakte van 80 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWAARD en ISOLATIE
Het kantoor is traditionele gebouwd met stenen spouwmuren, houten vloeren, hardhouten kozijnen, spouwmuren, schuin dak met nieuwe geglazuurde dakpannen gedekt. Opnieuw gevoegde en gereinigde gevels. Zinken dakgoten en regenpijpen gemonteerd. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel.

INSTALLATIES
Meterkast met 230 volt groepen, telefoon, water, elektrische boiler in de keuken, klimaatbeheersysteem ( verwarmd en gekoeld door middel van energiezuinige apparatuur). Ventilatie systeem met warmte terug win unit.

INDELING
Zijentree met hal, schoonloopmat, meterkast en stucwerk wanden. Keuken met plavuizen vloer. recht keukenblok met koelkast met vriesvak, vaatwasser en enkele spoelbak. Toilet onder de trap: halfbetegeld toilet met urinoir, fontein en aparte vrijhangend closet.

Trap naar 1e etage met overloop met tapijttegels, stukwerk wanden en vaste kast met mechanische ventilatie unit WTW. Kantoor met tapijttegels, stucwerk wanden, kabelgoten, unit voor warme- en koude lucht en grote raampartijen deels met draai-kiep ramen.

BIJZONDERHEDEN
Mooie locatie op industrieterrein. Voor dienstverleners van industriële bedrijven een uitgelezen plek om uw bedrijf/kantoor te vestigen.

Start verhuur kan spoedig.

  • Huurprijs € 750 per maand
  • Perceel 0 m²
  • Energielabel B
  • Aanvaarding In overleg