Bedrijfsruimte is gebouwd in 2020 en is spoedig beschikbaar: 49 m² VVO met gedeeltelijk een vrije hoogte van ca. 6,4 meter. Gedeeltelijke etagevloer van ca. 27 m² VVO met een nette kantoor-/kantineruimte met toilet en pantry. Tevens is er nog een zolderopslag van 9 m².

OMSCHRIJVING
Nieuw ingerichte bedrijfsruimte met opslagmogelijkheden en kantoorruimte.
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijfsterrein in Middenmeer en maakt deel uit van een complex van 9 units. De bedrijfsruimte die wij u mogen aanbieden is gelegen op de linker hoek aan de voorzijde van het pand. Deze ligging en de overheaddeur van 3x3m maken het inrijden met een bedrijfsbus, aanhanger, camper of caravan zeer eenvoudig.

Het pand is zeer degelijk gebouwd met een onderheide betonvloer, kalkzandsteen tussenwanden en een betonnen dak. De begane grond meet ca. 49 m² VVO met gedeeltelijk een vrije hoogte van ca. 6,4 meter. Ideaal voor bijvoorbeeld het plaatsen van een autobrug. Er is een gedeeltelijke etagevloer aangebracht van ca. 27 m² VVO. Op de eerste etage is een nette kantoor-/kantineruimte gerealiseerd met een toilet en pantry. Tevens is er nog een zolderopslag van 9 m².

Voor de unit is een parkeergelegenheid.

PRIJS
Vraagprijs: € 119.500,- exclusief B.T.W. k.k. (10,4 % overdrachtsbelasting en notariskosten)

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringermeer, Sectie en nummer: G 2064, appartementsindex A1.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is Bedrijventerrein.

INHOUD
Het verhuurbaar vloeroppervlak op de begane grond is ca. 50 m². Het verhuurbaar vloeroppervlak op de eerste etage is ca. 29 m².

INSTALLATIES
Meterkast: met voldoende groepen inclusief krachtstroom. Water- en rioolaansluiting zijn tevens aanwezig alsmede een glasvezelaansluiting. Er is geen gasaansluiting aanwezig. Infrarood kachel en airco met verwarmingsmogelijkheid.

BOUWAARD en ISOLATIE
Onderheide betonvloer, gevels met metselwerk trasraam en geïsoleerde sandwichpanelen, houten etagevloer met aluminium vloerbalken, betonnen dak met bitumen dakbedekking. Aluminium kozijnen met dubbel glas. Het pand is volledig geïsoleerd.

ONDERHOUD
Opgeleverd: 2022.

LIGGING
Gelegen op bedrijventerrein Middenmeer.

AANVAARDING
In overleg

  • Prijs € 119.500 k.k.
  • Bouwjaar 2020
  • Perceel 0 m²
  • Aanvaarding In overleg