Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Karel Doormanstraat 38, 1771 AZ WIERINGERWERF

Prijs € 259.000
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 98 m²
Inhoud 391 m³
... Lees meer

OMSCHRIJVING
In deze vernieuwde kindvriendelijke wijk vindt u deze goed onderhouden tussenwoning met een heerlijke tuin op het zuidoosten. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Wieringerwerf en alle voorzieningen zijn aanwezig binnen een straal van 1 kilometer rondom de woning. Door de ligging aan de A7 is Wieringerwerf goed bereikbaar.

Indeling begane grond:
Via de nette voortuin komt u bij de voordeur. Bij binnenkomst komt u in de hal waarin zich de meterkast, toilet, trapopgang en trapkast bevindt. Via de deur aan de zijkant komt u terecht in de woonkamer. De woonkamer is licht door de grote raampartijen aan zowel de voor- en achterkant van het huis. Er is recent elektrische zonwering geplaatst waardoor het zomers koel blijft. De keuken bevindt zich links achter in en er is al een doorbraak gemaakt naar de woonkamer. Een open keuken is dus zo te realiseren. Via de keuken komt u in de bijkeuken waar de wasmachine en droger staan.

Indeling eerste etage:
Via de trap komt u terecht in de ruime hal boven. Aan deze hal grenzen vier prima slaapkamers en de badkamer. In de badkamer is een wastafel aanwezig en een grote douche. Een van de vier slaapkamers heeft nu een wastafel en er is een tijdelijk (elektrisch) toilet geplaatst in de (voorheen) kastruimte. Indien er wens is om de badkamer te vernieuwen, kan de kastruimte van beide slaapkamers bij de badkamer worden betrokken. Hierdoor ontstaat er ook de ruimte om een bad te plaatsen. Alle ramen boven zijn draai-kiepramen en hebben kunststof kozijnen en daarnaast is het plafond recent vernieuwd. Tot slot zit in de hal het luik naar de vliering.

Indeling tweede etage:
Via de vlizotrap is de zolder te bereiken die gebruikt kan worden voor opslag. Hier vindt u de CV-ketel opstelling. Indien u meer ruimte nodig heeft, kan er een vaste trap naar boven gemaakt worden. Door middel van een dakkapel wordt de ruimte groter en kan dit gebruikt worden als kantoor of extra slaapkamer, enkele buren zijn u al voor geweest.

Tuin:
Via de keuken komt u in de tuin. De tuin is gelegen op het zuidoosten en is goed onderhouden. Aan het huis vast zit een schuur voor opslagruimte en er is een deel aangebouwd waar de fietsen gestald kunnen worden. Een deel van de schutting is vernieuwd en achterin de tuin is de deur naar de achtergelegen steeg.

PRIJS
Bieden vanaf € 259.000,-

Let op! De getoonde prijs is een ”bieden vanaf” prijs. Dat betekent dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op de woning. Lagere biedingen worden niet in overweging genomen door de verkoper.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringermeer, Sectie I en nummer: 1745, Groot : 1 are, 98 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 391 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 98 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 24 m²
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 18 m²;
4. De externe bergruimte is 0 m²
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 140 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1965: Bouwjaar woning
1975: Bouwjaar bijkeuken

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2011. Meterkast: 4 x 230 V groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning met onderheide paalfundering en spouwmuren. De begane grondvloer is van hout, de eerste etage van beton en de zoldervloer ook van hout. Rondom kunststof kozijnen met dubbelglas, pannen gedekt zadeldak.

ENERGIELABEL
Het energielabel is C.

ONDERHOUD
Door de jaren heen is de woning netjes onderhouden. Zo is het volgende vervangen:
– Kunststof kozijnen beneden en boven
– Dakgoten vernieuwd (2010)
– Schuur dak vervangen met EPDM (2012)
– Elektrisch toilet geplaatst boven (2016)
En recent is vervangen: toilet beneden, Agrip plafondplaten bovenverdieping en keuken, dak bijkeuken, renovatie badkamer, nieuwe inductiekookplaat, nieuwe schutting en tuinpoort.

LIGGING
Gelegen in een vernieuwde woonwijk in Wieringerwerf. De straat is recent aangepakt waardoor de straat er groen en verzorgd uitziet. Ook zijn er nu meer parkeerplaatsen dan voorheen en is de weg eenrichtingsverkeer geworden.

BIJZONDERHEDEN
Goed onderhouden woning met alle voorzieningen in de buurt.

AANVAARDING
Begin december 2022

Prijs € 259.000
Bouwjaar 1965
Inhoud 391 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 98 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen