Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Koningsweg 1, 1778 JM Westerland

Vraagprijs € 359.000 kk
Bouwjaar 1950
Woonoppervlakte 112 m²
Perceel 560 m²
Inhoud 1162 m³
Mogelijkheden te over in deze vrijstaande woning met inpandige schuur/bedrijfsruimte van circa 200 m², landelijk gelegen in het dorp Westerland op het voormalig eiland “Wieringen”. Denk aan een combinatie van wonen met een eigen winkeltje, hobby/schuurruimte of praktijkruimte. Daarnaast kunt u de schuurruimte verbouwen tot mantelzorgwoning, kangoeroe woning of zelfs een B&B. In de woning heeft... Lees meer

Mogelijkheden te over

Mogelijkheden te over in deze vrijstaande woning met inpandige schuur/bedrijfsruimte van circa 200 m², landelijk gelegen in het dorp Westerland op het voormalig eiland “Wieringen”. Denk aan een combinatie van wonen met een eigen winkeltje, hobby/schuurruimte of praktijkruimte. Daarnaast kunt u de schuurruimte verbouwen tot mantelzorgwoning, kangoeroe woning of zelfs een B&B. In de woning heeft u een royale woonkamer met veel lichtinval en open haard. Boven zijn drie slaapkamer, badkamer met toilet en ruime bergzolder. De schuurruimte is circa 120m² met glazen pui aan de voorzijde en heeft een garage/opslag met garagedeur aan de voorzijde. Aan de zijkant van de woning heeft u een twee opritten en een carport. Achter de woning heeft u nog een heerlijke binnentuin met veel privacy. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact op voor een bezichtiging. Kavel 560m²

HET GEHELE PERCEEL HEEFT VOLLEDIG DE BESTEMMING WONEN EN IS DERHALVE UITSTEKEND TE FINANCIEREN !

Indeling:
Begane grond:
Voorentree naar de hal met trapopgang, trapkast en doorloop richting de woonkamer en de schuurruimte. Royale woonkamer met laminaatvloer, gestuukte wanden, gipsplafond en open haard. Achter de woonkamer bevindt zich de eenvoudige keuken met daar naast een tussenhal met toilet en plek voor de wasmachine. Aan de achterzijde van de woning vindt u nog een royale berging met de cv-opstelling.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkast en vlizotrap richting de bergzolder. Boven zijn drie slaapkamer met behang op de wanden en tapijt. De achterste slaapkamer geeft toegang tot het dakterras. Badkamer aan de achterzijde met toilet, douchecabine en ligbad.

Tuin:
De woning heeft een binnentuin met veel privacy aan de achterzijde. Aan de zijkant van de woning zijn twee opritten, waarvan één toegang geeft tot de carport.

schuurruimte:
Grote schuurruimte van ca. 120 m² groot met hoogte van circa 3 meter, met aan de voorzijde een grote glazen pui. Naast de schuurruimte is een opslag/garage met garagedeur en meerdere opslagruimtes.

PRIJS
Vraagprijs € 359.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringen, Sectie en nummer: I 133 , Groot : 5 are, 60 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming met nadere functie/mogelijkheid tot detailhandel. Gebruik enkel als woning is goed mogelijk.

INHOUD
De inhoud van de woning is circa 395 m³
De inhoud van de schuurruimte is circa 769 m³

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 112 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 204 m² (schuurruimte) ;
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 34 m² (overkapping);
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte is circa: 320 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1950 : bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Woning wordt verwarmd door een gasgestookte cv-installatie met radiatoren, merk: Remeha Avanta uit 2013. Meterkast met 5x230 voltgroepen, 3x krachtstroom en 2 x aardlekschakelaar. Riolering via gemeenteriool. Schuur/bedrijfsruimte wordt verwarmd door heteluchtverwarming. (werking onbekend)

BOUWAARD en ISOLATIE
Woning: niet onderheide woning met spouwmuren, houten vloeren, dak deels met pannen en deels plat dak met bitumen dakbedekking. Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.
Schuurruimte: betonvloer, spouwmuren en plat houten dak met bitumen dakbedekking.

ENERGIELABEL
Er is geen energielabel aanwezig, verkoper levert deze aan voor de notariële leveringsdatum.

ONDERHOUD
De woning is in redelijke staat van onderhouden, maar dient op meerdere punten wel gemoderniseerd te worden. Schuurruimte dient opgeknapt te worden. (plafonds zijn stuk en vertonen lekkagesporen en wanden en vloeren dienen afgewerkt te worden)

LIGGING
Gelegen aan een doorgaande weg in het dorp Westerland. Westerland is landelijk gelegen op het voormalig eiland “Wieringen”. In de nabije omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Voorzieningen zoals meerdere winkels, supermarkten en horeca in het naastgelegen dorp Hippolytushoef.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Meerdere parkeerplekken op eigen terrein. Tevens mogelijkheid tot parkeren langs de openbare weg.

BIJZONDERHEDEN
De verkopers hebben het pand zelf nooit bewoond en zijn dus niet in staat om u te informeren over alle zichtbare en niet zichtbare gebreken, achterstallig onderhoud en noodzakelijke verbeteringen.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg maar kan spoedig.

Algemene ouderdomsclausule
De koper verklaart zich ermee bekend dat de onroerende zaak ouderdomsrisico heeft, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwere objecten. Tenzij de verkoper de kwaliteit heeft gegarandeerd, staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de vloeren, het dak, leidingen voor elektriciteit, water, gas, riolering, eventuele aanwezigheid van ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam, etc.) en de eventuele aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht). Het betekent eveneens dat in de onroerende zaak asbesthoudend materiaal verwerkt kan zijn (bijvoorbeeld in (rook)kanalen, (dak)beschot, en nabij verwarming - en warmwatertoestellen). Koper verklaart ermee bekend te zijn dat verwijdering van dergelijk materiaal milieuvoorschriften gelden. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op dat geen waar het object voor bestemd is.
Vraagprijs € 359.000 kk
Bouwjaar 1950
Perceel 560 m²
Inhoud 1162 m³
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 112 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen