Terug naar het aanbod

Bedrijfsruimte Kruiswijk 10b, 1761 AR Anna Paulowna

Huurprijs €650 per maand
Te huur per 1 januari 2021. Deze bedrijfsunit heeft netto vloeroppervlak 84 m² begane grond en een eerste etage van 42 m². De betonnen vloer is belastbaar is tot 2000 kg/m², een overheaddeur 4 x 4 meter (met elektrische deuropener) en een aparte loopdeur. Het geheel is optimaal geïsoleerd. De unit heeft behalve een groot kozijnpartij met extra daglicht, maar ook extra uitstraling van uw... Lees meer

Mooie unit te huur

Te huur per 1 januari 2021.
Deze bedrijfsunit heeft netto vloeroppervlak 84 m² begane grond en een eerste etage van 42 m². De betonnen vloer is belastbaar is tot 2000 kg/m², een overheaddeur 4 x 4 meter (met elektrische deuropener) en een aparte loopdeur. Het geheel is optimaal geïsoleerd. De unit heeft behalve een groot kozijnpartij met extra daglicht, maar ook extra uitstraling van uw bedrijf mogelijk maakt. Aanwezig is een meterkast met water- elektra- en gasaansluiting. Toilet en kleine pantry aanwezig. Gasheater verwarmt de ruimte. Diverse led lampen voor prima verlichting en tl balken op de eerste etage.

PRIJS
Huurprijs € 650,- per maand excl. Btw.

Indexering huurprijs: Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-Werknemers Laag (1995=100), zoals gepubliceerd door het CBS
Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met de btw.
Huurprijsbetaling: Per maand vooruit te betalen
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-model
Opzegtermijn: Tegen het einde van de huurperiode van één jaar met inachtneming van een termijn van tenminste 6 maanden.
Huur termijn: Duur minimaal 3 jaar, ingaande op 1 januari 2021.
BTW: Partijen komen overeen dat verhuurder aan huurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. Huurder verklaart dat de in het gehuurde tenminste voor 90% BTW belaste prestaties zullen worden verricht.

KADASTRALE GEGEVENS
ANNA PAULOWNA, L 6221 gedeeltelijk.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: Bedrijven. Wij adviseren u bij twijfel zelf na te gaan bij de gemeente Anna Paulowna of uw bedrijfsactiviteiten passen binnen de huidige bestemming.

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Er is een erfdienstbaarheid gevestigd van overpad. Het is niet toegestaan buitenopslag te hebben anders dan het parkeren van auto's.

BOUWAARD en ISOLATIE
Staalconstructie met geïsoleerde sandwichpanelen; vloer begane grond van beton met een max. belasting van 2000 kg/m² in vloeistofdichte uitvoering; verdiepingsvloer uitgevoerd in hout met houten draagbalken om de 60 cm. Met maximale belasting van 200 kg/m².

INSTALLATIES
Meterkast met aansluitingen t.b.v. gas, water en elektra (telefoon en ziggo wel mogelijk, echter nu niet aangesloten).

BOUWJAAR
2010 bouwjaar.

ENERGIELABEL
Onbekend.

INSTALLATIES
Gasheater en wasbak. Toilet aanwezig.

ONDERHOUD
Het onderhoud van het object is op peil.

AANVAARDING
Aanvaarding is per 1 januari 2021.
Huurprijs €650 per maand
Aanvaarding 01-01-2021

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen