Mooie senioren-appartement (bewoners minimaal 55 jaar) van 90 m², gelegen op de 1e etage. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een balkon en een rechte keuken (jaar 2000) met inbouwapparatuur. 1 slaapkamer, toilet en een badkamer.

Mooie senioren-appartement (bewoners minimaal 55 jaar) van 90 m², gelegen op de 1e etage. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een balkon en een rechte keuken (jaar 2000) met inbouwapparatuur. 1 slaapkamer, toilet en een badkamer met douchecabine met beugels, hangend closet met beugels en wastafel met meubel en spiegel met boven verlichting. Deze koopwoning heeft brede buiten- en binnendeuren en is volledig geschikt gemaakt voor senioren en mindervalide bewoners. Zorg kan worden ingekocht van de Thuiszorg van de Omring en van Lelypark/zorggroep SAMEN.

Indeling begane grond:
Centrale hal: Entree met voordeur naar tussenportaal, brievenkast en centrale intercom en sluistoegang naar de centrale hal van de 19 koopappartementen, met lift en trappenhuis. U kunt binnendoor naar verzorgingstehuis Lelypark voor koffie-ochtend of gezamenlijke activiteiten (te betalen kosten).
Fietsenberging nummer 57: Berging (van 2,3 x 1,2 meter) bij de centrale bergingen, via zowel van binnen als van buiten te bereiken.

Eigen woning met hal, tapijtvloer en garderobe. Volledig betegeld toilet met hangend closet en fontein (2000). Lichte woonkamer met tapijt en deur naar balkon. Een deel van de woonkamer kan worden benut voor het maken van een 2e slaapkamer. Open keuken met rechte opstelling, kunststof aanrechtblad, RVS spoelbak, afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat, kastruimte, koelkast, vriezer, elektrische oven. Bijkeuken met vinylvoer, C.V. ketel opstelling en plek voor wasmachine en wasdroger. Slaapkamer met tapijtvloer, schuifdeurkast en deur naar badkamer. Volledig betegelde badkamer met douchecabine, badmeubel met kastjes en spiegel, designradiator, hangend closet met beugels aan beide zijden en deur naar slaapkamer en deur naar hal.

PRIJS
Vraagprijs € 315.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Wieringermeer, Sectie en nummer: I 3208, Appartement nummer A47.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 315 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 90 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 8 m² (berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 96 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Appartementsrecht, als onderdeel van 19 koopappartementen, het is tevens onderdeel van het overkoepelende appartementencomplex Lelypark. De bewoner moet minimaal 55 jaar zijn. De kinderen mogen eigenaar zijn van het appartement als de ouders er gaan wonen. Eigenaar is automatisch lid van de VvE en de maandelijkse servicekosten zijn € 205,-.

BOUWJAAR
2000: Bouwjaar.

INSTALLATIES
Gasgestookte cv-installatie met radiatoren, cv-ketel: Intergas Kombi HRE 24/18A, bouwjaar: 2019.
Eigen meterkast, direct naast de voordeur, van buitenaf bereikbaar, met aardlekschakelaar, 4x 220 Volt groepen, watermeter, gasmeter, kabel-tv, telefoon.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditionele bouw, betonvloeren, hardhouten kozijnen, spouwmuren, volledig geïsoleerd.

ENERGIELABEL
Het energielabel is A.

ONDERHOUD
Goed onderhouden appartement en goed onderhouden complex.

LIGGING
Op de begane grond, aan een park, in het centrum, met vrij uitzicht.

AANVAARDING
De aanvaarding kan spoedig plaatsvinden.

  • Prijs € 315.000 k.k.
  • Perceel 0 m²
  • Inhoud 300 m³
  • Energielabel A
  • Aantal kamers 2
  • Woonoppervlakte 92 m²
  • Aanvaarding In overleg