Bedrijfsunit te koop van 41 m² (BVO) met en overheaddeur van 4x4 meter. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden.
Zoals past in de huidige tijd, wordt hij gasloos opgeleverd. De unit is met betonvloer, geheel geïsoleerd. De opslagunit wordt onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie. De gevel wordt bekleed met zwarte geïsoleerde sandwichpanelen. De unit krijgt een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur. 
 

Bedrijfsunit te koop van 41 m² (BVO) met en overheaddeur van 4×4 meter. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden.
Zoals past in de huidige tijd, wordt hij gasloos opgeleverd. De unit is ook bijzonder kansrijk als belegging, indien u de opslagunit wenst te verhuren. De unit is met betonvloer, geheel geïsoleerd. De opslagunit wordt onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie. De gevel wordt bekleed met zwarte geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak wordt voorzien van noodoverstorten en hemelwaterafvoeren. De unit krijgt een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur. De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur. De unit is centraal gelegen nabij de autosnelweg A7, met een goede ontsluiting op industrieterrein de Stek.

De koopsom van de opslagunit is vrij op naam, exclusief BTW.
In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen:
– De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
– De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
– Bouw- en legeskosten van de gemeente.

In de door de koper getekende koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen – financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de unit. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.

Start bouw en oplevering:
Start bouw januari 2023
Oplevering 2023 (mede afhankelijk van de weersomstandigheden en nutsbedrijven zoals bijvoorbeeld Liander).
Aantal werkbare dagen 250 werkbare dagen.

In de brochure staan alle specificaties, plattegronden en de artist impressie.

  • Prijs € 59.450 v.o.n.
  • Perceel 41 m²
  • Inhoud 0 m³
  • Aanvaarding Per 20-07-2023