Terug naar het aanbod

Medemblikkerweg 6 c, 1771 SC WIERINGERWERF

Prijs € 56.550
Inhoud 0 m³
... Lees meer

Opslagunits met BVO vanaf 39 m²

Wieringerwerf Plaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslagunits. Wieringerwerf Plaza is gelegen op een fraaie locatie! De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden.
De opslagunits hebben een Bruto Vloer Oppervlak (BVO) vanaf 39 m². Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. De units krijgen géén gasaansluiting. Zoals past in de huidige tijd, ze worden gasloos opgeleverd. Wieringerwerf Plaza is ook bijzonder kansrijk als belegging, indien u de opslagunit wenst te verhuren. Er komen in totaal 66 units met betonvloer, worden geheel geïsoleerd en zijn toegankelijk via een grote overheaddeur van 4 x 4 meter, zodat divers gebruik mogelijk is.

– centraal gelegen nabij de autosnelweg A7
– goede ontsluiting op industrieterrein de Stek
– mooi complex met 66 units

In de brochure staan alle specificaties, plattegronden en de art impressions.

De koopsom van de opslag units is vrij op naam, exclusief BTW.
In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen:

– De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
– De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
– Bouw- en legeskosten van de gemeente.

In de door de koper getekende koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen – financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.

Constructie
De opslagunits worden onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie. De gevel wordt bekleed met zwarte geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak wordt voorzien van noodoverstorten en hemelwaterafvoeren. De units krijgen een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur. De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur.

Terrein
Het voorterrein wordt bestraat met stelconplaten en gemarkeerde parkeervakken.

Prijs € 56.550
Inhoud 0 m³
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen