Terug naar het aanbod

Woonboerderij Middenweg 1, 1761 LC ANNA PAULOWNA

Prijs € 695.000
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 176 m²
Inhoud 534 m³
... Lees meer

***Let op: Het betreft een bieden vanafprijs van € 695.000,- k.k.***

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte! Op een werkelijk prachtige locatie in het buitengebied van Anna Paulowna staat boerderij ‘Hoeve Zuidpol’ (bouwjaar ca. 1925). Van origine was hier een veehouderij gevestigd, maar inmiddels is deze boerderij al tientallen jaren als woning in gebruik. De verschillende schuurruimte zijn in tact gebleven, welke nu uitstekend benut kunnen worden als werkplaats of opslagruimte. De boerderij is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Zo zijn bijvoorbeeld de 3 slaapkamers op de eerste etage compleet gemoderniseerd en geïsoleerd, is de gehele elektrische installatie vervangen, septic tank vernieuwd (beton), kozijnen en ruiten in de voor- en zijgevel vervangen en zijn er 20 zonnepanelen geplaatst (jaaropbrengst ca. 6.000 kWh p/jr). Schitterend mooie kavel van 7.810 m² met erfverharding, schuurruimte en siertuin. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Kom kijken en ervaar de talloze mogelijkheden en het fantastische gevoel van rust en ruimte om je heen! Uitzicht zover als het oog kan zien!

Indeling begane grond:
Je betreedt de stolp aan de voorzijde. Hier is de lange hal met de meterkast v.v. 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een krachtstroomgroep (meterkast is vernieuwd ca. 2018), slaapkamer aan de voorzijde en woonkamer aan de rechterzijde welke onlangs is gemoderniseerd. Deze heeft een mooie laminaatvloer en een gezellige haard. Vanuit de woonkamer is er schitterend vrij uitzicht over de landerijen van de Polder! De keuken en het sanitair zijn eenvoudig. Recent is de bijkeuken voorzien van een nieuwe laminaatvloer en via de lange hal aan de achterzijde bereik je een riante kantoorruimte/studeerkamer, welke uitstekend als thuiswerkplek te gebruiken is. De dars is gigantisch. De stolp bestaat uit een 3 vierkanten constructie, dus de uitbreidingsmogelijkheden van bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer zijn eindeloos. De dars is uitstekend te gebruiken als opslagruimte.

Indeling eerste etage:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. Deze zijn onlangs compleet gemoderniseerd en geïsoleerd. Het afwerkingsniveau met een mooie laminaatvloer en gestuukte plafonds (waarbij de balkenconstructie zichtbaar is gebleven) is hoog!

Tuin/erf:
Erf rondom gelegen. Nieuw hekwerk geplaatst met een elektrische toegangspoort. Erfverharding, gazon/siertuin, sierbestrating, veranda en heel veel schuurruimte. Deze schuurruimte is uitstekend te benutten als werkplaats, hobbyruime of opslagruimte! Ook in de schuren is nieuw elektra aangelegd.

Prijs € 695.000
Bouwjaar 1925
Inhoud 534 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 176 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen