Gelegen op de hoek van een complex van 4 bedrijfsruimte staat deze multifunctionele bedrijfsruimte met opslag- en kleine kantoorruimte. Toegang via de elektrische overheaddeur van ca. 4 x4  meter of loopdeur komt u in de bedrijfsruimte van ca. 315m2 VVO. De bedrijfsruimte heeft een betonnen vloer en een gunstige vrije hoogte van ca. 6.5 meter. De wanden en het dak zijn geïsoleerd en verwarmd via een gasheater, het dak is recent vernieuwd. Op de eerste verdieping is een kleine kantoorruimte aanwezig in het pand van totaal ca. 10 m2 met daaronder een magazijn berging. Er zijn een toilet, wastafel en cv-ketel aanwezig. 

Omschrijving
Gelegen op de hoek van een complex van 4 bedrijfsruimte staat deze multifunctionele bedrijfsruimte met opslag, kantine en kleine kantoorruimte. Toegang via de elektrische overheaddeur van ca. 4 x4 meter of loopdeur komt u in de bedrijfsruimte van ca. 340m2 VVO. De bedrijfsruimte heeft een betonnen vloer en een gunstige vrije hoogte van ca. 5,5 meter. De wanden en het dak zijn geïsoleerd en het geheel wordt verwarmd middels een gasheater. Twee kantoorruimtes van ieder ca. 25 m2 zijn aanwezig, waarvan een op de eerste etage. Hier zijn een toilet, wastafel en cv-ketel aanwezig.

VVO circa 350m²
Start huur: In overleg.

VDW Verhuizingen biedt in de Kop van Noord-Holland tevens losse verhuur aan van flexibele en vaste opslagunits, opslagkisten en Self storage voor particulieren en bedrijven in samenwerking met Storage4Rent.nl Bij interesse in opslagruimte kunt u contact opnemen via: 06-42809895 ( WhatsApp ) Patrick van de Weerd.

PRIJS
Huurprijs € 1.740,- per maand , excl. btw.

Indexering huurprijs: Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI-Werknemers Laag (1995=100), zoals gepubliceerd door het CBS
Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van twee maanden huurverplichting, te vermeerderen met de btw.
Huurprijsbetaling: Per maand vooruit te betalen voor de 1e van de te huren maand.
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-model
Opzegtermijn: Tegen het einde van de huurperiode van één jaar met inachtneming van een termijn van tenminste 6 maanden.
BTW: Partijen komen overeen dat verhuurder aan huurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. Huurder verklaart dat de in het gehuurde tenminste voor 90% BTW belaste prestaties zullen worden verricht.
Huurtermijn: minimaal 2 jaar met 3 optiejaren.
Servicekosten: niet van toepassing.

Er is een borg betaling van toepassing vooruit gelijk aan 3 maanden huur.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is: bedrijf t/m categorie 2.0.

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Het betreft een appartementsrecht. Huurder wordt zelf afnemer van de Nuts Voorzieningen en meldt zich hiervoor aan, het betreft een aparte meter voor water, gas, elektra en krachtstroom.

BOUWJAAR
1980: bouwjaar bedrijfsruimte

BOUWAARD en ISOLATIE
Fundering : paalfundering onder funderingsranden
Constructie : systeembouw / staalconstructie
Gevels : betonnen gevels
Vloerconstructie : gewapende betonvloer
Kapconstructie : Plat dak van beton en isolatie

ENERGIELABEL
Het energielabel voor dit object is niet bekend.

MILIEUASPECTEN
Geen septictank, geen olietank. geen asbest aanwezig.

LIGGING
Gelegen op een industrieterrein in het dorp Hippolytushoef. Goede ontsluiting van N99 richting Den Helder en Alkmaar. Op ca. 10 minuten van de A7 richting de Randstad en Friesland.

NUTSVOORZIENINGEN
elektra : 230 voltgroep en krachtstroom
gas : aanwezig
water : aanwezig
kabel-tv : n.v.t.
riolering : aanwezig
verwarming : aanwezig via gasheater

Max. vloerbelasting : 800 kilogram/m²
Laad-/losdeuren : een toegangsdeur 4 x 4 mtr.

ONDERHOUD
Het onderhoud van het object is op peil.

Start huur
Aanvaarding is in overleg maar kan spoedig.

  • Huurprijs € 1.740 per maand
  • Bouwjaar 1980
  • Perceel 0 m²
  • Aanvaarding In overleg