OPEN DAGEN: Maandag 12 juni 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur Vrijdag 16 juni 2023 van 11:00 uur tot 12:30 uur Welkom bij de Scheidingsvliet 11 in Callantsoog, een prachtige woonboerderij op een groot perceel van 2550 vierkante meter. Rustig gelegen tussen Groote Keeten en Julianadorp in. Deze plattelandswoning...

OPEN DAGEN:
Maandag 12 juni 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 16 juni 2023 van 11:00 uur tot 12:30 uur

Welkom bij de Scheidingsvliet 11 in Callantsoog, een prachtige woonboerderij op een groot perceel van 2550 vierkante meter. Rustig gelegen tussen Groote Keeten en Julianadorp in. Deze plattelandswoning biedt veel ruimte en is gelegen op een steenworp afstand van de kust.

Bij binnenkomst in de woning valt direct de ruimte op. Door de grote ramen valt veel natuurlijk licht binnen en vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht over de groene omgeving. De keuken is recentelijk vernieuwd en is voorzien van alle moderne apparatuur.

De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers. Deze zijn groot en riant en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. Daarnaast is er via de grote darsdeuren toegang tot de grote berging cq schuurruimte die tot extra woonruimte kan leiden. Nu is de ruimte geschikt om u uw auto of fietsen op te bergen, maar het is ook een ideale plek om te klussen of te werken.

De woning is gelegen op een groot perceel van 2550 vierkante meter. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur. Op warme dagen kunt u heerlijk genieten van de zon op het terras, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de groene omgeving.

Kortom, Scheidingsvliet 11 in Callantsoog is een prachtige woonboerderij op een unieke locatie. Neem snel contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Indeling:
Begane grond, achterom met gang die toegang geeft tot de 4 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, dichte keuken en tussenhal met toilet en meterkast. Aan de achterzijde is toegang tot de schuur middels de darsdeuren en is er een garage/berging. Tevens is hier een bijkeuken met wasmachine en cv-opstelling.

Via de Dars is er de vliering te bereiken.

Bijzonderheden:
Boerderij van 20 x 15 meter (300m²)
Bestemming is “plattelandswoning”
Goed te financieren
Gemeentelijk monument
Riante kavel grond, 2550 m²
Nabij kust en rust gelegen
4 slaapkamers
Opgeknapte keuken en badkamer
Muren woongedeelte na geïsoleerd
Grote inpandige schuur (dars) met mogelijkheden.
Riolering via persriool
Binnenzijde boerderij behandelt tegen houtworm

  • Prijs € 595.000 k.k.
  • Perceel 2550 m²
  • Inhoud 2212 m³
  • Aantal kamers 5
  • Woonoppervlakte 180 m²
  • Aanvaarding In overleg