Wij zijn op zoek naar een handige starter of ontwikkelaar die de potentie ziet in deze ruime hoekwoning in Kreileroord. De ruimte is aanwezig, zowel binnen als buiten, maar de woning verkeert in matig tot slechte staat. Heb jij 2 rechter handen en ben je niet bang voor een project? Grijp dan nu je kans om deze woning voor deze scherpe prijs te bemachtigen!

KLUSWONING MET UITGEBOUWDE WOONKEUKEN EN GARAGE

LET OP! Deze woning is uitsluitend te bezichtigen tijdens het OPEN HUIS. Hiervoor hoeft u géén afspraak in te plannen.
– Maandag 18 september van 16:30 uur tot 17:30 uur
– Dinsdag 19 september van 09:00 uur tot 10:00 uur

U bent op bovenstaande tijdstippen van harte welkom om de woning te komen bekijken! Door uw gegevens tijdens het open huis bij de makelaar achter te laten, krijgt u toegang tot het Move.nl dossier waar u digitaal een bod kunt uitbrengen op de woning.

LET OP! Deze woning wordt aangeboden met een as-is clausule. Dit houdt in dat koper de woning accepteert in de staat waarin de woning zich bevindt met inbegrip van alle zichtbare en onzichtbare gebreken.

OMSCHRIJVING
Wij zijn op zoek naar een handige starter of ontwikkelaar die de potentie ziet in deze ruime hoekwoning in Kreileroord. De ruimte is aanwezig, zowel binnen als buiten, maar de woning verkeert in matig tot slechte staat. Heb jij 2 rechter handen en ben je niet bang voor een project? Grijp dan nu je kans om deze woning voor deze scherpe prijs te bemachtigen!

PRIJS
Deze woning wordt aangeboden met een scherpe richtprijs van € 165.000,- k.k.

INDELING
Voorentree met meterkast, toilet, trap en trapkast. Doorzon woonkamer met een stenen schouw. De uitgebouwde keuken ligt aan de achterzijde en bied alle ruimte voor een gezellige woonkeuken. Binnendoor is de garage bereikbaar welke aan de voorzijde is verlengd. Aan de achterzijde is een riante bijkeuken aangebouwd die ook prima in te richten is als werkkamer of slaapkamer.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. Tevens een ruime kastenwand aanwezig op de overloop.

Tweede etage:
De zolder is bereikbaar met een vaste trap en is in de nok ca. 2 meter hoog. Met een groot dakraam of een dakkapel is hier een prima derde slaapkamer te realiseren.

Tuin:
Grote tuin gelegen op het westen. Geheel naar eigen wens aan te leggen.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Wieringermeer, Sectie en nummer: I2339, Groot: 285 m².

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 633 m³ inclusief de garage.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 86 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 36 m² (garage en zolder);
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 122 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1958 : Bouwjaar woning.
1991 : Aanbouw garage en keuken

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren en vloerverwarming op de begane grond, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2009. Meterkast: 7 x 230 V groepen, aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning, onderheide fundering (woning), steen/spouwmuren, zadeldak gedekt met pannen. De begane grondvloer is van beton met vloerverwarming en verdiepingsvloeren zijn van hout. Aanbouw (keuken en garage) is niet onderheid en heeft een plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en zolder is van binnenuit geïsoleerd.

ENERGIELABEL
Het energielabel is E.

ONDERHOUD
De woning is slecht onderhouden.

LIGGING
Gelegen in het dorp Kreileroord. In dit dorp zijn een basisschool en enkele sportvoorzieningen aanwezig. Overige voorzieningen zijn aanwezig in het nabijgelegen dorp Wieringerwerf. Het dorp is per auto goed bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten afstand van de A7 waardoor Amsterdam in minder dan een uur te bereiken is. Het dorp is tevens bereikbaar via een buurt-busverbinding.

BIJZONDERHEDEN
Kluswoning met veel potentie!

AANVAARDING
In overleg, voorkeur z.s.m.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

  • Prijs € 165.000 k.k.
  • Bouwjaar 1958
  • Perceel 285 m²
  • Inhoud 633 m³
  • Energielabel E
  • Aantal kamers 3
  • Woonoppervlakte 86 m²
  • Aanvaarding In overleg