Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Werfstraat 1 d, 1771 BE WIERINGERWERF

Prijs € 250.000
Bouwjaar 1947
Woonoppervlakte 91 m²
Inhoud 357 m³
... Lees meer

In Wieringerwerf is deze nieuw verbouwde eengezinswoning met maar liefst drie slaapkamers gerealiseerd. Deze duurzame woning is hoogwaardig afgewerkt met gestuukte wanden, zwarte kunststof kozijnen en biedt volop mogelijkheden om aan te passen naar uw wensen. Naast de ruimte boven en beneden is er een bergzolder waar uw spullen opgeslagen kunnen worden. Verder zit er bij de woning een berging voor bijvoorbeeld de fietsen en kan de auto geparkeerd worden in de parkeergarage.

Indeling begane grond:
Entree via de hal met meterkast met deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft ramen aan zowel de voor- en achterzijde wat zorgt voor veel lichtinval. De trap, met trapkast, bevindt zich in de woonkamer. Aan de achterzijde kan een prachtige hoekkeuken geplaatst worden en hier zit tevens de bijkeuken met het toilet. Via de bijkeuken kunt u naar de patio met steeg naar de openbare weg.

Indeling eerste etage:
Boven zijn drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is de master bedroom met dakkapel. Aan de achterzijde van de woning zit een ruime slaapkamer en een kleinere slaapkamer, beide met daglicht door de houten Velux dakramen. Via de hal kunt u terecht bij de bergzolder met de vlizo trap.

Let op: de woning wordt zonder badkamer en keuken opgeleverd. Dit biedt wel de kans om uw eigen droomwoning te realiseren.
De verkoper heeft aangegeven dat degene die de verbouwing heeft uitgevoerd ook de keuken en badkamer kan plaatsen (voor een gereduceerd tarief) nadat u deze heeft aangekocht.

Tuin:
Patio aan de achterzijde van ca. 6 m² met voetpad naar de openbare weg.

PRIJS
Vraagprijs €250.000,– k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Wieringermeer, Sectie en nummer: I 4491 , A6, oppervlakte kavel grond is ca. 55 m². , aandeel 99/692 ste deel.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 357 m³.
1. De gebruiksoppervlakte wonen is 91 m²;
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouw gebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 91 m²

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
Dit appartement maakt onderdeel uit van een Vereniging van eigenaren. Gezien alleen het dak en de garage gezamenlijk zijn, zal de VvE ‘slapend’ zijn. Er zijn dus geen servicekosten.

BOUWJAAR
1947: Oorspronkelijke bouwjaar van (voorheen) loods.
2022: Renovatie tot woningen en appartementen met berging en centrale garage met parkeerplekken.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren, combiketel eigendom geïnstalleerd in 2022. Meterkast: ca. 9 x 230 V groepen, aparte kookgroep (krachtstroom) en aardlekschakelaar. Aangesloten op KPN en Ziggo en gemeenteriool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning met betonfundering en betonvloer. 1e etage houten vloer en 2e etage houten vloer. Op de houten vloeren zijn isolatiepanelen gelegd ten behoeve van geluid en warmte-isolatie, vanuit de parkeergarage is de plafond vloer ook geïsoleerd en afgewerkt. Dus zeer hoge isolatie op vloeren.
Rondom kozijnen met HR++ glas. De schuine dakplaten zijn uitgevoerd met isolatiepanelen en daarop is nog een extra laag isolatie van binnenuit uitgevoerd met gips.

ENERGIELABEL
Het energielabel voor dit object is nog niet bekend. Vanwege goede isolatie en dubbel glas is het energielabel vermoedelijk B.

ONDERHOUD
De woning is nieuw gebouwd in een bestaand pand.

LIGGING
Tegenover wordt de brandweergarage gesloopt en er komen nieuw te bouwen appartementen en extra parkeerplaatsen. De omgeving zal in de loop van tijd groener worden waardoor u straks woont met een fantastisch uitzicht.

BIJZONDERHEDEN
De woning kan spoedig worden aanvaard.

AANVAARDING
In overleg

Prijs € 250.000
Bouwjaar 1947
Inhoud 357 m³
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 91 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen