In het centrum van het dorp Wieringerwerf is per direct kantoor- of praktijkruimte te huur aan de Werfstraat. De kantoorruimtes op de begane grond zijn reeds verhuurd. Op de eerste etage is nog een grote kantoorruimte van ca. 35 m² te huur. Deze ruimte is erg licht door de grote dakramen en lichte vloer-, wand- en plafondafwerkingen. De huurprijs voor deze ruimte bedraagt € 650,-- excl. btw. en de servicekosten bedragen € 35,- per maand (gas water elektra). Gezamenlijk gebruik van keuken, toiletten en entree.

In het centrum van het dorp Wieringerwerf is per direct kantoor- of praktijkruimte te huur aan de Werfstraat.

De kantoorruimtes op de begane grond zijn reeds verhuurd. Op de eerste etage is nog een grote kantoorruimte van ca. 35 m² te huur. Deze ruimte is erg licht door de grote dakramen en lichte vloer-, wand- en plafondafwerkingen. De huurprijs voor deze ruimte bedraagt € 650,– excl. btw. en de servicekosten bedragen € 35,- per maand (gas water elektra). Gezamenlijk gebruik van keuken, toiletten en entree.

Voor en naast het pand is openbare parkeerruimte aanwezig.

Bereikbaarheid
Wieringerwerf is door de ligging aan de A7 prima bereikbaar. Ook is het dorp met het openbaar vervoer goed bereikbaar door de uitstekende busverbindingen.

Gelegen in het centrum van het dorp met rondom woningbouw.

Start huur mogelijk vanaf direct.

  • Huurprijs € 375 per maand
  • Perceel 0 m²
  • Energielabel D
  • Aanvaarding Direct