Terug naar het aanbod

Kantooretage Zijperweg 4n, 1742 NE Schagen

Vraagprijs € 185.000 kk
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 254 m²
Inhoud 777 m³
Op deze fraaie locatie bieden wij dit beleggingsobject aan. Dit op de 2e verdieping gelegen moderne kantoorruimte is verhuurd aan een betrouwbare huurder. Derhalve is dit object zeer interessant voor een bellegger. Vooral nu de spaarrente nihil is. De ruimte beslaat 254 m² verdeelt in 3 riante kantoren, pantry met toiletten en magazijn. De ligging is perfect ten opzichte van centrum Schagen,... Lees meer

Turn key beleggingsobject

Op deze fraaie locatie bieden wij dit beleggingsobject aan. Dit op de 2e verdieping gelegen moderne kantoorruimte is verhuurd aan een betrouwbare huurder. Derhalve is dit object zeer interessant voor een bellegger. Vooral nu de spaarrente nihil is. De ruimte beslaat 254 m² verdeelt in 3 riante kantoren, pantry met toiletten en magazijn. De ligging is perfect ten opzichte van centrum Schagen, uitvalswegen en diverse bedrijvigheid. Vanaf deze 2e verdieping kijkt u hier mooi over uit.

Het verhuurde pand bestaat uit 3 ruime kantoorruimtes, waarbij vooral de ruimte in de "punt" royaal is met een vrij uitzicht. De andere 2 kantoorruimtes behelzen ook nog 35 m². Daarnaast is er een kantine met pantry, een dames- en heren toilet, centrale hal en ruim magazijn/archief. De totale netto vloeroppervlakte is 254 m².

Het verhuurde is volop in gebruik en is turn key met hoogwaardige materialen. De ruimtes zijn v.v. mechanische ventilatie, combinatie koeling en verwarming.

Op het terrein is voldoende parkeerruimte en voor de deur is een bushalte

Bij serieuze interesse lichten wij u graag verder in.

De koopsom is exclusief btw en k.k.
Vraagprijs € 185.000 kk
Bouwjaar 2009
Inhoud 777 m³
Energielabel B
Oppervlakte 254 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen