Dit fraaie en recent (2020) opgeleverde pand is klaar voor gebruik als kantoor. De ruimte is turn-key ingericht met werkplekken in de grote ruimte, 2 spreekkamers, een personeelsruimte met pantry, toiletgroepen en een terras in het zonnetje. In de pantry zijn aanwezig een vaatwasser, koelkast, Quooker en kastruimte. Het geheel behelst circa 185m² netto vloeroppervlak. Het kantoorgebouw staat op een mooie locatie op een rustige plek op het bedrijventerrein "Halerpark" met uitvalswegen naar de N245 en N241. Het kantoor is in compleet ingericht en klaar voor gebruik.

Dit fraaie en recent (2020) opgeleverde pand is klaar voor gebruik als kantoor. De ruimte is turn-key ingericht met werkplekken in de grote ruimte, 2 spreekkamers, een personeelsruimte met pantry, toiletgroepen en een terras in het zonnetje. In de pantry zijn aanwezig een vaatwasser, koelkast, Quooker en kastruimte. Het geheel behelst circa 185m² netto vloeroppervlak. Het kantoorgebouw staat op een mooie locatie op een rustige plek op het bedrijventerrein “Halerpark” met uitvalswegen naar de N245 en N241. Het kantoor is in compleet ingericht en klaar voor gebruik.

HUURPRIJS:
Vanaf € 165,- per m2 per jaar, excl. BTW, exclusief elektra en water.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een bankgarantie/borgstelling ter grootte van drie maanden huurverplichting.

HUURTERMIJN:
Minimaal twee (2) jaar met een voorkeur voor vijf (5) jaar.

AANVAARDING:
Kan op korte termijn

HUURPRIJSBETALING:
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen

INDEXERING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2018=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring en gunning eigenaar

BIJZONDERHEDEN:
– Vloerverwarming- en koeling
– Gasloze bouw
– Lage energielasten
– Dames- en heren toiletgroep
– Personeelsruimte met pantry;
– Turn key opgeleverd
– Glasvezel
– Terras bij het pand

BEREIKBAARHEID:
De locatie is goed bereikbaar. Via de N245 (Alkmaar) en N241 (Heerhugowaard/Hoorn), zijn er directe verbindingen met de A7 en de A9. Het centrum van Schagen ligt op loopafstand.

PARKEREN:
Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein en ook is er een fietsenberging.

OPPERVLAKTE:
Netto vloeroppervlakte is circa 185 m2

BTW:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd

HUURVOORWAARDEN:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN:
Gebruiksoppervlakte circa 185 m2

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  • Huurprijs € 165 per vierkante meters per jaar
  • Bouwjaar 2020
  • Perceel 0 m²
  • Energielabel A_PP
  • Aanvaarding In overleg