MAKELAARDIJ EN TAXATIES

Woning verkopen

De verkoop van uw woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Als verkoper van een woning doet u een transactie van behoorlijke financiële omvang. U wilt dit op de best mogelijke manier tot stand laten komen met het door u gewenste resultaat. De Makelaars van Verheul bieden u de benodigde expertise en jarenlange ervaring als verkopend makelaar die leidt tot een snelle en succesvolle verkoop.

Van bord in de tuin tot sleuteloverhandiging
Samen met u stellen we zorgvuldig de verkoopaanpak vast. Wij bepalen samen met u de vraagprijs. Daarna werken wij alle presentaties keurig uit en mailen u dit vooraf ter controle, zodat alles klopt voordat wij met de verkoopbrochure de markt op gaan. Vervolgens nemen we u alle werkzaamheden van de verkoop van uw woning uit handen. We beschikken over een groot bestand aan woningzoekenden, die wij direct op de hoogte brengen van nieuw aanbod. Ook de eigen website en landelijke websites als funda.nl, jaap.nl, zoekallehuizen.nl en huislijn.nl spelen een grote rol: dagelijks bekijken veel bezoekers het recente aanbod van woningen.

Bezichtigingen vinden altijd plaats op afspraak en vanzelfsprekend is uw makelaar hierbij aanwezig om alle vragen van de kijkers te beantwoorden. Vooraf bieden wij de kandidaatkopers een hypotheekcheck aan, zodat u alleen kijkers ontvangt die uw prijs kunnen betalen.

Wij voeren namens u de onderhandelingen met de potentiële koper. Na een succesvolle deal maken wij de koopovereenkomst en begeleiden u bij ondertekening met uitleg van alle artikelen. Tot slot volgt de afschouw en de notariële van de woning.

Zet vandaag de eerste stap
Bel NVM Makelaar Verheul op 0223 521 750 voor een afspraak en we gaan vandaag nog aan de slag met de verkoop van uw woning.