Zichtbaarheid van uw bedrijf bij Verheul in Schagen en Anna Paulowna

Zichtbaarheid vergroten met adverteren via lokaal ondernemersnetwerk. Dat is de kern van Channel4you.Zichtbaarheid
Zij regelen ook voor de NS en andere grote partijen het eigen schermnetwerk. Sinds kort is er in de ontvangstruimte van ons kantoor in Anna Paulowna (en in de etalage van ons kantoor in Schagen) een televisiescherm geplaatst. Hierop draaien de uitingen van Verheul. Makelaardij-projecten (www.halerpark.nl), te koop staande huizen (binnenkort via koppeling met funda), verheul-campagnes (o.a. voor verzuim – link naar youtubefilmpje), openingtijden, etc..

Via onze nieuwe relatie Channel4You zijn we daarmee onderdeel van een groot ondernemers schermennetwerk. Binnenkort worden ook vele andere ondernemers, winkels en instellingen in de Kop van Noord-Holland benaderd. Als relatie van Verheul kunt u al op onze schermen in Anna Paulowna en Schagen adverteren. Als u wilt adverteren en/of zelf een scherm wilt dan brengen wij u in contact met Channel4you zodat zij u persoonlijk en vrijblijvend informeren en alle voordelen uitleggen.

Channel4you plaatst deze schermen bij het MKB en bij voorkeur op zichtlocaties (etalages) met veel winkelend publiek / passanten. Uiteraard ook in winkels, in openbare ruimtes en tevens in wachtruimtes (fysiotherapie praktijk, huisartsen- en tandartspraktijken) vanwege de informatieve en entertainende waarde van de schermen. Channel4you speelt hiermee sterk in op het feit dat wij als consument steeds meer digitale vormen informatie en/of reclame tot ons krijgen. Het full colour, bewegende beeld van de schermen trekt automatisch de aandacht van mensen.

De schermen zijn opgedeeld in 3 vlakken, 2 voor uzelf, 1 voor derden. Dit unieke concept heeft vele voordelen t.o.v. alle huidige media. U heeft als bedrijf zelf de mogelijkheid tot een scherm maar kunt er ook voor kiezen om alleen uw commercial veelvuldig te laten vertonen op schermen naar uw keuze. Het doel is ook in Noord-Holland noord een groot schermennetwerk te creëren waarbij iedere winkelier / ondernemer / ZZp-er de mogelijkheid heeft om zijn / haar bedrijf op een vernieuwende wijze onder de aandacht te brengen van relaties, dagjesmensen, toeristen en zeker ook voor de lokale bewoners.

De accountmanagers van Channel4you kunnen u persoonlijk en vrijblijvend informeren en alle voordelen uitleggen. Zo krijgt u direct een goed beeld op welke wijze u er met uw bedrijf optimaal gebruik van kunt maken. Als u even belt met ons kantoor en vraagt naar Andre Vendrig, dan zullen wij zorgen voor een goede introductie en informatie.

Gerelateerde berichten