Zorgverzekering 2014

DeZorgverzekeringAdviseur banner statisch horizontaal Direct zorgverz groene banner

Wij hebben de hoogste kortingen voor u.
Als u niet wilt vergelijken maar toch korting wilt, kunt u ook gebruik maken van onze vergelijkingssite. U kunt daarmee korting claimen bij uw huidige zorgverzekeraar en hoeft niet over te stappen.

Dit is snel en gemakkelijk te regelen via Verheul.
U kunt dus ook gewoon bij uw huidige zorgverzekeraar blijven!

Geld zorg

Ga vergelijken! U kunt nog meer besparen!

Een lage premie is lang niet altijd de beste keus. Veel belangrijker is dat u een verzekering heeft die aansluit bij uw persoonlijke situatie. En dan kan het zo zijn dat u met een verzekering die misschien niet de goedkoopste is, maar wel de dekking biedt die u nodig heeft, per saldo vele honderden euro’s goedkoper uit bent. Elk jaar opnieuw! 

Zorg dat uw verzekering aansluit bij uw eigen wensen. Met onze vergelijkingssite vindt u op basis van uw persoonlijke wensen de verzekering die het beste bij u past.

verheul-logo-rgb-payoff small

Waarom via de vergelijkingssite van Verheul?    

  1. Wij hebben zeer scherpe premies! 
  2. Bij vrijwel alle ziektekostenverzekeraars hebben wij aanzienlijke collectiviteitskortingen.
  3. U kunt snel en simpelberekenen en vergelijken.
  4. U vraagt de verzekering direct aanen uw oude verzekering wordt opgezegd.

Wijzigingen basisverzekering 2014

De basisverzekering 2014 kent een verrassend klein aantal wijzigingen. De wijzigingen ten opzichte van 2013 hebben met name betrekking op de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De belangrijkste wijzigingen die voor 2014 gelden:

  • Eigen risico: Het verplicht eigen risico gaat omhoog van € 350,– naar € 360,–.
  • Psychologische hulp: Waar voorgaande jaren slechts 5 behandelingen met daarbij een eigen risico van 
    € 20 per behandeling werd vergoed, wordt de eerstelijns psychologische zorg vanaf 1 januari volledig uit 
    de basisverzekering vergoed. Wel moet er sprake zijn van medisch noodzakelijke zorg.

verrekijker

Budgetpolis een nieuwe trend

Een aantal verzekeraars heeft een zogenaamde Budgetpolis geïntroduceerd. De budgetpolis kenmerkt zich door een lage basispremie, maar heeft als nadeel dat de verzekerde niet bij elke gewenste zorgaanbieder verzorgd kan worden.

De keuzevrijheid van de verzekerde wordt erg beperkt doordat de zorgkosten slechts bij een klein aantal geselecteerde zorgaanbieders vergoed worden. Dit is echter alleen het geval wanneer het om niet spoedeisende hulp gaat.
Als verzekerden niet goed opletten, kan het zijn dat zij veel moeten bijbetalen voor behandelingen omdat zij zorg ontvangen bij niet gecontracteerde zorgverleners. Ook kan het zijn dat zij lange reistijden moeten overbruggen voor het dichtstbijzijnde gecontracteerde ziekenhuis.

De dekking van de basispolis is echter bij iedere zorgverzekeraar gelijk, dit is wettelijk verplicht.

Wij werken intensief samen met onderstaande zorgverzekeraars. Veel van onze relaties zijn bij deze maatschappijen verzekerd en hebben daar goede ervaringen mee. 

U kunt ook direct zonder alle premies te vergelijken, uw zorgverzekering via Verheul bij onderstaande maatschappijen afsluiten, door op onderstaande logo’s te klikken.

avero DeltaLoyd

  amersfoortseONVZ

 

Gerelateerde berichten