Meer over ons

VERHEUL IS Al DECENNIA EEN BETROUWBARE ADVISEUR VOOR HET LEVEN

Wij hebben altijd de financiële oplossing. Onze adviseurs volgen alles wat vakmatig te leren is en zijn persoonlijk betrokken. We kennen onze relaties en hun situaties door en door. Onze kwaliteit wordt erkend door onafhankelijke partijen en onze kwaliteit is geborgd met ISO-certificering.

De verborgen winst van de verzekeringsportefeuille

De stelling klinkt gewaagd, maar heeft zich ruimschoots bewezen in de praktijk. Met onze ervaring in het assurantievak zijn wij in staat de risico’s van een onderneming vaak met minder verzekeringen beter te regelen. Uit elke analyse bij een nieuwe relatie blijkt keer op keer dat we op iedere verzekeringsportefeuille een verbetering halen. In premie en voorwaarden.
Die winst is te danken aan een speciale werkmethode en de mogelijkheid om gereglementeerd en vakkundig aanbestedingen onder verzekeraars uit te schrijven. Dat is voor Nederland een nieuwe dienstverlening, terwijl het voor ons de gewoonste zaak van de wereld is om verzekeraars met elkaar in competitie te brengen ten behoeve van onze relaties.
De werkmethode die wij voor het analyseren van ondernemersrisico’s hanteren is onze Assurantie-Taxatie. Daarmee wordt direct duidelijk of het bestaande verzekeringspakket alle ondernemersrisico’s afdoende dekt. Denk ook eens aan de gevolgen van imagoschade, datalekken en vermogensbeslag bij calamiteiten of een ongeval die groter zijn dan menig ondernemer of controller denkt.

Speciaal aanbestedingsmodel
Met de Assurantie-Taxatie kunnen wij alle risico’s gedetailleerd in beeld brengen. Met dat inzicht kunnen wij de effectiviteit van een verzekeringsportefeuille op zijn juiste waarde schatten. En met behulp van een speciaal aanbestedingsmodel verzekeraars uitnodigen om een scherp bod uit te brengen op die portefeuille, zodat de klant de beste voorwaarden en premies uit de markt haalt. Met deze dienstverlening richten wij ons op het grotere en professionelere midden- en kleinbedrijf.

Verzekeringsportefueille op maat

Voor bedrijven en instellingen leveren wij alleen maatwerk. Geen bedrijf, instantie of non-profit organisatie is hetzelfde. Wij stellen ondernemers en beslissers in staat de juiste keuzes de maken welke risico’s ze financieel overdragen onder welke voorwaarden.

Adviseren en ontzorgen

De Assurantie-Taxatie is een goed voorbeeld van de langetermijnstrategie van Verheul om haar relaties te adviseren en te ontzorgen in het heden én in de toekomst.

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN