Wij zijn de Verheul Groep

Adviseurs voor het leven

Elke dag bewijzen dat wij echt adviseurs voor het leven zijn. We bieden altijd een financiële oplossing. We zijn altijd persoonlijk beschikbaar en staan paraat op de momenten dat het er echt op aan komt. We gaan uit overtuiging voor een langdurige relatie met al onze klanten. Een fijn gevoel.

Wat maakt de Verheulgroep anders?

Financiële dienstverlening is onze kernactiviteit! Met makelaardij, particuliere en zakelijke verzekeringen en inkomensvoorzieningen als specialismen. Onze relaties zoeken zekerheid voor hun primaire levensvoorzieningen op het gebied van inkomen, leven, wonen en ondernemen. Wij zijn persoonlijk in onze contacten. Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om specialist te zijn. Wij zijn altijd en makkelijk bereikbaar. Wij bieden dienstverlening op maat en houden steeds rekening met de persoonlijke omstandigheden van onze relaties.

Met recht adviseurs voor het leven!

Als adviseurs zijn wij financiële specialisten op het gebied van wonen, werken en ondernemen. Als belangenbehartigers maken wij onze relaties wegwijs in complexe materie. Wij zijn vakmensen met een actuele kennis en een brede ervaring. Dankzij opleiding en permanente bijscholing kennen wij het grote aanbod aan financiële producten en juridische en fiscale mogelijkheden. Hiermee worden onze relaties in staat gesteld hun leven lang persoonlijke en passende keuzes te maken.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze missie ? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!