CYBER VEILIGHEIDSSCAN

Cyberrisico’s worden door ondernemers als een grote bedreiging gezien.
De kranten staan dagelijks vol over cybercrime en datalekken, ransomware, CEO fraude, persoonsgegevens die op straat komen te liggen. Uit onderzoek (Allianz Risk Barometer 2019) blijkt dat uw collega ondernemers cyber als grootste risico zien voor hun continuïteit. Ook blijkt dat meer dan de helft van het kleine MKB failliet gaat na een cyberincident.

Als het gaat om cyber security denken wij dat preventie de beste oplossing is, voorkomen is beter dan genezen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Perfect Day (https://perfectday.works) heeft een methode ontwikkeld waarmee de cyberrisico’s bij uw organisatie in kaart worden gebracht. Het voordeel van deze werkwijze is dat ze niet alleen naar techniek kijken, maar juist ook naar processen en gedrag.

U investeert 2 uur en krijgt een compleet beeld van uw cyberrisico’s
In 1,5 uur maakt Perfect Day de belangrijkste kwetsbaarheden inzichtelijk. Dat vertalen ze naar een volledig uitgewerkt rapport met een concrete to do list die u helpt om uw organisatie cyberproof te maken. Het vraagt eenmalig ca. 2 uur van uw tijd om alle informatie te verzamelen. De cyberexpert maakt het rapport en zal daarna uiteraard de resultaten en aanbevelingen met u bespreken. Wij bieden u dit aan voor een introductietarief van € 295.- excl. BTW, inclusief tevredenheidsgarantie (zie bijlage) voor ZZP’ers.

Heeft u personeel in dienst, dan is de check uitgebreider en volgt ook een bezoek. De kosten bedragen dan € 995,- excl. BTW, inclusief tevredenheidsgarantie.

Uiteraard staan wij tot uw beschikking om hierover verder met u van gedachten te wisselen.

Bekijk hieronder de webinar terug.

Verzekeringsportefueille op maat

Voor bedrijven en instellingen leveren wij alleen maatwerk. Geen bedrijf, instantie of non-profit organisatie is hetzelfde. Wij stellen ondernemers en beslissers in staat de juiste keuzes de maken welke risico’s ze financieel overdragen onder welke voorwaarden.

Adviseren en ontzorgen

De Assurantie-Taxatie is een goed voorbeeld van de langetermijnstrategie van Verheul om haar relaties te adviseren en te ontzorgen in het heden én in de toekomst.

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN