CYBER VEILIGHEIDSSCAN

Cyberrisico’s worden door ondernemers als een grote bedreiging gezien.
De kranten staan dagelijks vol over cybercrime en datalekken, ransomware, CEO fraude, persoonsgegevens die op straat komen te liggen. Uit onderzoek (Allianz Risk Barometer 2019) blijkt dat uw collega ondernemers cyber als grootste risico zien voor hun continuïteit. Ook blijkt dat meer dan de helft van het kleine MKB failliet gaat na een cyberincident.

Als het gaat om cyber security denken wij dat preventie de beste oplossing is, voorkomen is beter dan genezen!

In kaart brengen van uw cyberrisico's

Wij werken samen met Perfect Day cybersecurity en mogen klanten een aanbod doen met tevredenheidsgarantie.


Wat kunnen wij voor u betekenen? Bekijk hieronder ons aanbod.

Download / bekijk hieronder een intake video van Cyber Security Check.

Download hieronder een factsheet cybercrime in PDF formaat.

Bekijk hieronder de webinar terug.

Verheul en Perfect Day hebben de overtuiging dat de cyberanalyse voor uw organisatie van belang is. U krijgt om deze reden de garantie dat de cyberanalyse en het hierop gebaseerde advies enerzijds aantoonbaar inzicht, overzicht en anderzijds verbeteringen van de cyberveiligheid en continuïteit oplevert.

Verzekeringsportefueille op maat

Voor bedrijven en instellingen leveren wij alleen maatwerk. Geen bedrijf, instantie of non-profit organisatie is hetzelfde. Wij stellen ondernemers en beslissers in staat de juiste keuzes de maken welke risico’s ze financieel overdragen onder welke voorwaarden.

Adviseren en ontzorgen

De Assurantie-Taxatie is een goed voorbeeld van de langetermijnstrategie van Verheul om haar relaties te adviseren en te ontzorgen in het heden én in de toekomst.

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN