Adviseurs voor het leven

ADVISEURS DIE PENSIOEN LATEN WERKEN VOOR ONDERNEMERS

Onze pensioenexperts volgen nauwgezet de actualiteit. Anders gezegd: onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de fiscale actualiteiten en wettelijke wijzigingen die van invloed zijn op pensioenen voor ondernemers en werknemers. Wij nemen u alle zorgen voor pensioenvraagstukken uit handen.

Jelte Veenstra, onze pensioenexpert!

Mensen meten de zekerheid en de kwaliteit van hun leven af aan inkomen en pensioen. Voor ondernemers is deze combinatie een belangrijke verantwoordelijkheid die veel invloed heeft op de financiën van de onderneming en haar werknemers. De adviseurs van Verheul vertegenwoordigen met hun specialistische kennis en ervaring een meerwaarde om de pensioensituatie van uw organisatie te beoordelen en van een advies te voorzien.
Onze adviseurs zoeken jaarlijks uit wat voor de ondernemer, de onderneming en de medewerkers de beste collectieve pensioenvoorziening en/of zorgverzekering is naar prijs en dekking. Bovendien ontzorgen wij onze klanten door alle lopende zaken met de pensioenaanbieder en zorgverzekeraar waar ze bij aangesloten zaten af te handelen.
Wij bieden daarnaast onze relaties inzicht in wat het beste rendement oplevert voor de organisatie, de ondernemer en haar medewerkers: ouderdomspensioen, eindloon-, middenloon- of streefregeling. Op eenzelfde secure wijze kunnen wij uw eigen oudedagsvoorzieningen of arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) regelen. We brengen deze complexe materie terug tot een aantal heldere en goed onderbouwde keuzemogelijkheden tegen verantwoorde kosten.

Verheul in het Kort:
• Verheul zorgt voor een passend pensioen voor u en uw personeel;
• Verheul kent de zorgmarkt tot de kleinste details en kan daardoor voor zijn klanten de beste voorwaarden binnenslepen;
• Wij beheren tot grote tevredenheid van onze relaties vele collectieve personeelsregelingen;
• Ook op individuele basis leveren wij maatwerk, zowel als het gaat om zorgverzekeringen als pensioenen als oudedagsvoorzieningen als AOV’s.
• Verheul gebruikt volop de digitale mogelijkheden en koppelingen met salarispakketten.

Passend pensioen

Verheul zorgt voor een passend pensioen voor u en uw personeel;

Verheul kent de zorgmarkt

Verheul kent de zorgmarkt tot de kleinste details en kan daardoor voor haar klanten de beste voorwaarden binnenslepen

Beheren tot grote tevredenheid

Wij beheren tot grote tevredenheid van onze relaties vele collectieve personeelsregelingen

Maatwerk

Ook op individuele basis leveren wij maatwerk, zowel als het gaat om zorgverzekeringen als pensioenen als oudedagsvoorzieningen als AOV’s.

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddeld cijfer

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN