Start verkoop 18 appartementen Huize Buitenvaert op vrijdag 3 juni

Na de succesvolle kick-off van project Buitenvaert in april is op vrijdag 3 juni de verkoop van fase 2 gestart: de appartementen van Huize Buitenvaert. Voor wie interesse heeft in dit woningbouwproject in Schagerbrug is het dus zaak om nu in actie te komen.
Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot uiterlijk zondag 19 juni. De loting vindt plaats op maandag 20 juni waarna de kandidaat kopers die zijn ingeloot persoonlijk bericht krijgen. Verheul is door projectontwikkelaar USP als exclusieve en daarmee enige partner aangewezen om de 18 appartementen te verkopen.

Ben jij ook geïnteresseerd? Inschrijven kan via de site: www.buitenvaert.nl
Daar kun je ook de benodigde verkoopdocumentatie zoals de verkoopbrochure en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de appartementen vinden.

Kosteloos orïentatiegesprek
Wil jij de kans op slagen zo groot mogelijk laten zijn? Het is dan belangrijk dat jij zo snel mogelijk een zogeheten ‘financiële check’ laat uitvoeren. Ga naar onze website https://verheulgroep.nl/ en klik op de button financiële check om direct een afspraak te maken met één van onze financieel adviseurs. Verheul kan de kopers volledig ontzorgen in het aankooptraject en samen met jou bekijken of jouw woonwensen haalbaar zijn. Verheul voorziet je van onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar advies, mede doordat wij uit meer dan 50 geldverstrekkers de beste voorwaarden en de meest voordelige rente kunnen kiezen.

Neem snel contact op voor een kosteloos oriëntatiegesprek om te bekijken of je woonwensen en droomwoning haalbaar zijn. Je kunt contact met ons opnemen via 0223-747430 of [email protected]

Het is ook mogelijk om je contactgegevens achter te laten via https://verheulgroep.nl/
Wij nemen dan spoedig contact met je op.