Verheul bewijst: starter is niet kansloos op de woningmarkt

Het mooie verhaal van Elisa Groenia en Lars Bogerd

Ben je als starter kansloos op de woningmarkt? ,,Nee, Verheul heeft het tegendeel bewezen”, vertellen Elisa Groenia en Lars Bogerd. ,,Zij hebben door alert, snel en kundig handelen ons aan een woning geholpen. Een prachtig appartement op Buitenvaert, het woningbouwproject in Schagerbrug dat momenteel gerealiseerd wordt. Een pluim voor zowel hypotheekadviseur Mark Breed als makelaar Bas de Weger!”

De Verheul-hypotheekadviseur maakte indruk vanaf het eerste contact. ,,Ten eerste door zijn optimisme, wij hadden zelf grote twijfels of we wel kans zouden maken op de markt”, vertelt Lars die als monteur werkzaam is. ,,Ten tweede door zijn nauwkeurigheid van werken. Hij rekende niet alleen uit wat onze leenmogelijkheid op dit moment was, maar ook wat ons perspectief was. Ik had bijvoorbeeld al een vast contract, Elisa nog niet. Ook had zij in wezen twee functies, bij de opvang en in het onderwijs. Mark gaf aan dat we sterker voor de financiering zouden staan als ze één contract zou hebben. Tenslotte wees hij ons ook op de mogelijkheid van een starterslening. Daar hebben we uiteindelijk ook gebruik van gemaakt.”

Met Bas de Weger had het stel ook direct een klik. ,,Mark heeft ons direct gebeld zodra hij een koopmogelijkheid op de markt zag, Bas heeft ons later verdere uitleg gegeven”,  verklaart Elisa. ,,En hij heeft ons geadviseerd bij de hoogte van het bod, zowel bij het appartement in Schagen dat we eerst op het oog hadden als daarna bij het appartement op Buitenvaert. Zijn rol was net als die van Lars doorslaggevend bij het uitkomen van onze woondroom. Wij zijn beiden heel erg dankbaar en bevelen Verheul voor eenieder aan!”