Verheul Groep stopt met Regiobank betalen en sparen, uiteraard geen verandering voor verzekeringen en hypotheken

Wij zijn als Verheul Groep per 1 oktober gestopt met het aanbieden van de betaal- en spaardiensten van de Regiobank. De reden is dat de Regiobank en Verheul uit elkaar zijn gegroeid: wij zien steeds meer toekomst in digitale hulpmiddelen om de dienstverlening te optimaliseren. Juist ook om klanten echt persoonlijk advies te kunnen geven. En niet heel veel tijd en administratie nodig te moeten hebben voor het openen, muteren en inzien van betalen en sparen. Regiobank kan dit voor Verheul niet te allen tijde bieden.

In goede harmonie met de Regiobank hebben wij besloten de bankactiviteiten over te dragen aan De Heij Adviesgroep, gevestigd aan de Pastoor Velzeboerstraat 3 in ’t Zand. Op deze manier is geborgd dat (ook onze) klanten met een rekening bij de Regiobank bij een kantoor in de Kop van Noord-Holland terecht blijven kunnen. Bovendien hebben beide bedrijven een andere gemene deler: we onderschrijven het belang van een persoonlijke dienstverlening. ,,Wij denken dat onze klanten met een bank- of een spaarrekening bij de Regiobank zich net zo thuis kunnen voelen bij De Heij Adviesgroep als bij ons”, verklaart André Vendrig, algemeen directeur van Verheul.

Wij dragen nadrukkelijk alleen diensten voor betalen en sparen over aan het Zandtemer bedrijf. Voor uw verzekeringen, hypotheek, pensioen en makelaarsdiensten blijven wij uw adviseur. Ook voor onze klanten met een bestaande Regiobank-hypotheek verandert er niets. Wij blijven uw contactpersoon voor hypotheekvragen, het maken van vergelijkingen en het geven van adviezen.

Heeft u vragen rondom dit onderwerp? Bel ons dan op via het nummer 0223-747433