Over de vele tevreden klanten van Verheul Groep

Wat maakt Verheul tot een meerwaarde? Waarom kiezen voor ons bedrijf met zoveel keuze in de makelaardij, verzekeringen, pensioenen en andere vormen van financieel advies? Dat is een goede vraag die wij wel kunnen beantwoorden met kapstokwoorden zoals  kwaliteit, kennis van zaken, persoonlijke service en ga zo maar door, maar we laten het graag onze klanten zelf vertellen. Ons bedrijf scoort op Facebook met een 4,8 bijna de hoogste score en krijgt op Google een 4,3 waar een vijf, net als op Facebook, ook de hoogst mogelijke score is. Een overzicht waarbij wij met het oog op de privacy alleen de voornamen hebben vermeld. U kunt de volledige namen op de genoemde internetplatform terugvinden.

Mariska

Wat een service. Zo snel advies. En medewerkers nemen contact met ons op terwijl ze vrij zijn. Echt erg tevreden met hun duidelijke en begrijpelijke uitleg.

John

Persoonlijke aandacht en goede kennis van zaken

Willem

Gastvrij ontvangen, hoop wijzer geworden door de kennis en ervaring van de medewerkster.

Geronimo

Goed en kundig personeel met veel opties voor van alles.

Truus

Ik heb al mijn verzekeringen hier lopen en ben uiterst tevreden over hun service. Een echte aanrader!

Dirk

Goede adviseurs met sterke adviezen.

Ettiquge

Zeer vriendelijke website met veel variaties aan woningen en kantoorruimte.

Frank

Fijne makelaar, met best mooie woningen (ook nieuwbouw) in hun portefeuille.
Vriendelijke meedenkende mensen, en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Wij hebben onze woning via dit adres gekocht (ca 2jr. terug) en zijn er (nog steeds) zeer blij mee.

Bianca

Enorm tevreden over de afhandeling van inbraak schade en auto schade.. Zeer klantvriendelijk en goed op de hoogte gehouden. Zowel telefonisch als per E- mail en direct contact via de kantoren. Dik tevreden!!!

Peter

Ik kan Verheul bij iedereen aanraden. Verheul ontzorgt mij niet alleen maar ik krijg ook adviezen hoe ik zaken nog beter zou kunnen regelen.

Rob

De korte communicatielijnen van Verheul zijn prettig. Er wordt de tijd voor je genomen, indien gewenst kun je de polis ook middels een persoonlijk gesprek op kantoor bespreken. Tevreden dus!